Αθλητισμός

9/11/15 18:33

τελ. ενημ.: 9/11/15 18:33

Θα μας δώσει χαρές: ΝΟΧ- ΓΛΥΦΑΔΑ 8-6

Σαφή δείγματα βελτίωσης της αγωνιστικής του κατάστασης έδειξε ο ΝΟΧ ASTRA airlines στον αγώνα με τη Γλυφάδα, την οποία νίκησε  8-6 στο Ιωνικό κολυμβητήριο, πραγματοποιώντας την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Η ομάδα του Δ. Σελετόπουλου δεν μπορούσε να βρει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο, όπου έφτασε να χάνει και με 0-3, αλλά έκανε καταπληκτικό τρίτο οκτάλεπτο, πέρασε μπροστά 6-3 και έδειχνε ότι θα επικρατήσει εύκολα. 

Στα τρία τελευταία λεπτά έκανε τα εύκολα δύσκολα, με  αδικαιολόγητα λάθη. Η Γλυφάδα μείωσε σε 7-6, ο αγώνας έγινε ντέρμπι και ο Όμιλος  χρειάστηκε το ταλέντο του Κώστα Γαλανίδη για να κατακτήσει  τη νίκη. Στα τελευταία λεπτά απειλήθηκαν επεισόδια, όταν παίκτης των φιλοξενούμενων κτύπησε το Ν. Ντούλο μετά την επιτυχία του 7ου τέρματος του ΝΟΧ. Η γενίκευση της σύρραξης αποφεύχθηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αλλά όλοι καταδίκασαν την ενέργεια του έφορου της Γλυφάδας, που με δική του εντολή έπεσαν στην πισίνα όλοι οι αναπληρωματικοί της ομάδας, για να «προστατέψουν» τους συμπαίκτες τους. Ο κόσμος ζήτησε την αποβολή τους, αλλά μετά από μικρή σύσκεψη οι διαιτητές Μπιράκης και Κουρέτας έδωσαν συνέχεια στον αγώνα χωρίς να τους τιμωρήσουν.

ΝΟΧ ASTRA airlines - Γλυφάδα: 8-6
Τα οκτάλεπτα:0-2, 2-1, 4-0, 2-3
Οι συνθέσεις και τα γκολ:
ΝΟ ΧΙΟΥ ASTRA airlines (Δ. Σελετόπουλος): Γαλανίδης, Μιμίδης, Παττακός, Τεσάνοβιτς 1, Καλαργυρός, Καρακάσης Ν. 2, Κανδιόγλου 2, Γκιουβέτσης, Γκιάλης, Φουντούλης 2, Μέλος Ν., Ντούλος 1, Μέλος Αρ., Φαζός, Αγιωργούσης
ΑΝΟ Γλυφάδας (Τ. Παπαναστασίου): Γαβαλάς, Παπασηφάκης, Γιαννόπουλος, Πρέκας, Καζάζης, Κουλιεράκης 1, Παπούκας, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας, Παπαδόπουλος, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης 1, Χατζηϊωάννου, Παπαναστασίου 2.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση