Αθλητισμός

22/6/15 15:43

τελ. ενημ.: 22/6/15 17:45

Το ταξίδι μόλις τώρα ξεκινά

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΤΑΝΑΪΝΗΣ

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Κανάρη στα Νένητα, στην οποία έγινε  ο οικονομικός και διαχειριστικός απολογισμός από την προηγούμενη διοίκηση, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου ΔΣ της ομάδας. Στην αίθουσα του κινηματογράφου βρέθηκαν περίπου 50 άτομα, ενώ μέσα σ’αυτούς ήταν και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Παντελής Καμπούρης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Χίου, Στρατής Φεργαδιώτης, αλλά και ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιώργος Τζιώτης, ο οποίος δήλωσε στην αίθουσα πως θα στηρίξει εμπράκτως τον Κανάρη και καταχειροκροτήθηκε.

Μετά τις αρχαιρεσίες πρόεδρος του Κανάρη αναλαμβάνει ο Τάκης Ταναϊνης (πρώην έφορος του ΝΟΧ και πρώην πρόεδρος της Τ.Κ. Νενήτων), αντιπρόεδρος θα είναι ο Παναγιώτης Στακιάς. Γενικός γραμματέας της ομάδας ο Παντελής Ζωγράφος, ταμίας ο Αντώνης Γιαννάς και μέλη οι Γιάννης Τσαμπάς, Σιδερής Τρικύλας και Γιάννης Μηνιώτης. Αναπληρωματικά μέλη: Νίκος Λαβίδας, Αλέξανδρος Χριστάκης, Γιάννης Χωρεψιμάς, Γιάννης Παναγιωτίδης, Γιώργος Καλαμπάκας, Αποστόλης Βάβουζας, Γιάννης Κουφούδης. Από το επταμελές Δ.Σ. οι Ταναϊνης, Στακιάς, Ζωγράφος, Τρικύλας και Μηνιώτης είναι νέα μέλη στην ομάδα, ενώ παρέμειναν για άλλη μια 3ετία οι Τσαμπάς και Γιαννάς, με τον τελευταίο να συμπληρώνει σχεδόν 20 χρόνια κοντά στην ομάδα.

Ο νέος πρόεδρος του Κανάρη, Τάκης Ταναϊνης μίλησε στον «π»:

«Η σεζόν που πέρασε ήταν η πιο επιτυχυμένη στα σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας της ομάδας, αφού ο Κανάρης κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της ανόδου για τη Football League 2 αντιμετωπίζοντας δύο πολύ δυνατές ομάδες. Κι αυτό έγινε μέσα από σκληρή δουλειά, τόσο των παίκτων και του προπονητή μας, αλλά και της προηγούμενης διοίκησης.

Από το βράδυ της Κυριακής ξεκινήσαμε μία προσπάθεια για να δούμε επιτέλους μία χιώτικη ομάδα στην Γ’ Εθνική. Η νέα χρονιά θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολη, αλλά με καθαρό μυαλό και ηρεμία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις πιο σωστές επιλογές, έτσι ώστε να δικαιώσουμε όλο τον κόσμο, τον οποίον θα χρειαστούμε ακόμα περισσότερο στη Γ’ Εθνική.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε συναντήσεις με τους παίκτες της περσινής ομάδας, ενώ άμεσα θα έχει κλείσει και το θέμα του προπονητή

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση