23.6.2016 11:15

Συμπληγάδες

ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΑΟΛ, ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ` ΚΑΙ ΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

 «Ανοικτά όλα τα αποτελέσματα», θεωρεί ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Παντελής Βούλικας στο Ειδικό Πρωτάθλημα για την Άνοδο στη Γ΄ Εθνική Ανδρών 2016 – 2017 που αρχίζει σήμερα. Ο κόουτς θεωρεί ότι σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και η άνοδος θα κριθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο ΒΑΟΛ.

«Η παραίτηση της ομάδας του Παπάδου Γέρας Λέσβου δεν αλλάζει τα δεδομένα αφού η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν ο αδύναμος κρίκος και θεωρητικά δεν θα απέφευγε τις ήττες.  Ο Παπάδος ενημέρωσε έγκαιρα την ΕΟΚ, η εξέλιξη αυτή υποχρέωσε την Ομοσπονδία να τροποποιήσει το πρόγραμμα την Τετάρτη το πρωί.

Η ομάδα του Π. Βούλικα σήμερα στις 16:00 θα αντιμετωπίσει την  ΑΕ Δικαίου , αύριο την ίδια ώρα τη Σαντορίνη και το Σαββάτο στις 15:00 την Αναγέννηση Σάμου. Το τεχνικό team  του Βούρειου θα έχει στη διάθεση του όλα τα όπλα της ομάδας, με μοναδικό απόντα τον στρατευμένο Μιχάλη Μιχαλιό.

Σοβαρές απουσίες

Αντίθετα ο προπονητής την ομάδας των γυναικών Μανώλης Χατζηλάμπρου θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για το Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία, αλλά η αποστολή της ομάδας είναι πολύ δύσκολη αφού θα έχει σημαντικές απουσίες. Δεν θα αγωνιστούν οι Βαλσαμώ Μυλωναδάκη, η οποία χειρουργήθηκε στους χιαστούς και θα απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, η Μελίνα Παπαδοπούλου η οποία χειρουργήθηκε στον ώμο και η Άντα Ζαχαριάδη, η οποία επίσης είναι τραυματισμένη.

Οι  σημαντικές απουσίες δεν πτοούν τον Μανώλη Χατζηλάμπρου, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έχει δουλέψει τα πλάνα του με αυτές τις απουσίες, αφού και οι τρείς λείπουν από την ομάδα αρκετό διάστημα.

«Έχουμε προσπαθήσει να καλύψουμε αυτές τις απουσίες, η ομάδα έχει καλύψει τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά η αποστολή είναι δύσκολη. Φαβορί είναι η ομάδα της Κρήτης και εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δηλώνει.

Οι αγώνες  των ανδρών θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας και των γυναικών στο ΜΕΤΣ Α` του Ζωγράφου.

Το πρόγραμμα

Οι γυναίκες μπαίνουν στη μάχη σήμερα στις  19:00 με αντίπαλο το Αρκάδι Ρεθύμνου Κρήτης. Αύριο στις 16:00 αντιμετωπίζουν τους Δαναούς Άργους Πελοποννήσου και το Σαββάτο  στις 17:00 οι πρωταθλήτριες Χίου θα αντιμετωπίσουν τους Δρομείς  Τρίπολης. Την Κυριακή στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των γυναικείων ομάδων που κατέλαβαν τη 2η θέση στους υποομίλους των μπαράζ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ