18.3.2016 10:04

Συμμετοχή των Ιστιοπλόων του Ν.Ο. Χίου στη διεθνής REGATTA στο Bodrum της Τουρκίας

Με σημαντικές εμπειρίες επέστρεψαν από το Bodrum της Τουρκίας οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο.Χίου, οι οποίοι πήραν μέρος στην 4th BODRUM INTERNATIONAL OPTIMIST REGATTA, στα πλαίσια προετοιμασίας τους για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου & Κρήτης 2016. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στον κόλπο του Bodrum και οργανώθηκαν από τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο και την Τουρκική Ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία από 9 έως 13 Μαρτίου 2016.
Οι αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και πήραν μέρος συνολικά 323 αθλητές/τριες από 60 ομίλους, 16 χωρών μεταξύ των οποίων Τουρκία, Ελλάδα, Γερμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Βουλγαρία, ΗΠΑ, Ουκρανία, κλπ. Από την Ελλάδα εκτός του Ν.Ο.Χίου συμμετείχαν ο Ν. Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας, ο «ΑΛΚΥΩΝ» Ν.Ο.Ραφήνας, ο Ι.Ο.Πατρών, ο Ν.Ο.Κω, κι ο Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ. Καλλιθέας με συνολικά 21 αθλητές/τριες. Αναλυτικά οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές μας του ΝΟΧ είναι:
Κωνσταντίνος Αναδιώτης: 39η θέση 
Αδαμάντιος Μπουλής: 85η θέση 
Μιχαήλ Μακάς: 105η θέση 
Την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής  Άλντο Σάλβια και ο έφορος του τμήματος Γιάννης Αναδιώτης.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ