8.10.2013 13:29

Συμβουλές Αχαιών

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα παράπονά της για τη διαιτησία του Σελίμου εξέδωσε η Παναχαϊκή με αφορμή το 0-0 με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Η ανακοίνωση κάνει αναφορα και στον Πρόεδρο της ΕΠΟ Γ.Σαρρή λέγοντας χαρακτηριστικά "προσέξτε μην κατεξευτελιστήτε όπως ο προκάτοχος σας κ. Πιλάβιος".

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«1. Ευχαριστούμε την Π.Α.Ε. Καλλιθέα για την φιλοξενία και επιφυλασσόμενα να την ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Οι ιστορικές και καθαρές ομάδες πρέπει να φέρονται έτσι.

2. Ούτε επιθυμούσαμε ούτε επιθυμούμε να αναφερόμαστε στην διαιτησία, όμως την προηγούμενη εβδομάδα και μόλις στο 2’ δόθηκε εις βάρος μας ανύπαρκτο πέναλτι, ενώ όλο τον υπόλοιπο αγώνα παίξαμε 20 λεπτά αφού διεκόπη ο αγώνας 18 φορές για τον δήθεν τραυματισμό των ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας.

Σήμερα ο διαιτητής Σελίμος δεν καταλόγισε πέναλτι που αποτελεί το παράδειγμα γιατί είναι ακριβώς πέναλτι και δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον τελευταίο παίκτη όπως έπρεπε να κάνει.

Κ. Σαρρή προσέξτε, μήπως η παράνομη εγκληματική οργάνωση που έχει αποκαλυφθεί αλλά συνεχίζει να δρα συνεργαζόμενη με τα ίδια πρόσωπα και τους ίδιους διαιτητές σας κατεξευτελίσει όπως κατεξευτέλισε τον κ. Πιλάβιο και μετά σας αντικαταστήσει με συνοπτικές διαδικασίες όπως αντικατέστησε και αυτόν. Ελπίζουμε η τακτική και αθλητική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της.

Εμείς συνεχίζουμε να σεβόμαστε εσάς, τον κ. Παπανικολάου, τον κ. Υφαντή, τον κ. Παπακωνσταντίνου, τον κ. Κουρίδη, τον κ. Σταθόπουλο, τον κ. Προύντζο αλλά κυρίως τον κ. Μπριάκο και τον κ. Δούρο.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον προπονητή μας, είμαστε βέβαιοι ότι με την ομάδα που έχουμε φέτος σε λίγο καιρό θα μας σέβεστε όλοι και θα βρούμε την θέση μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο αφού αυτό κυρίως μας έχει ανάγκη, όπως έχει την Λάρισα, τον ΠΑΣ Γιάννενα, τον ΟΦΗ, τον Ηρακλή και όλες τις καθαρές ομάδες των μεγάλων πόλεων για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα και να μην είναι το ποδόσφαιρο το καταφύγιο των παρανόμων και των στοιχηματζίδων».

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ