10.8.2016 11:25

Συγχαρητήρια Λαίλαπα για τις χιώτικες συμμετοχές στην Ολυμπιάδα

Η συμμετοχή των Χιωτών αθλητών στην Ολυμπιάδα μόνο περηφάνια μπορεί να γεμίσει όλους τους Χιώτες.Το αθλητικό σωματείο Λαίλαπας κάνει ειδική αναφορά στους Χιώτες αθλητές που κέρδισαν με το σπαθί τους τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα και τους συγχαίρει. Στην ανακοίνωση του αναφέρει: 

"Παρακολουθώντας την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας, μόνο υπερηφάνεια νιώθαμε ως λαός τη στιγμή που η ελληνική αποστολή έκανε την είσοδό της στο Ολυμπιακό Στάδιο ανοίγοντας έτσι την παρέλαση των αποστολών των υπολοίπων χωρών.
Διπλή η υπερηφάνεια μας ως Χιώτες, καθώς στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν 4 συντοπίτες μας, ο Χριστόφορος Μερούσης (μαραθωνοδρόμος), οι Γιάννης Φουντούλης και Στέφανος Γαλανόπουλος (πολίστες) και ο Στέφανος Δημητριάδης (κολυμβητής), πραγματοποιώντας έτσι το μεγαλύτερο όνειρο κάθε αθλητή που είναι η συμμετοχή σε Ολυμπιάδα.
Ως σύλλογος που προσδοκά στην ανάπτυξη κάθε αθλητικής δραστηριότητας στο νησί μας και όχι αποκλειστικά και μόνο στο ποδόσφαιρο, όπου δραστηριοποιούμαστε, θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά αυτά και να τους ευχηθούμε κάθε επιτυχία τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και στη συνέχεια της καριέρας τους.
Τέλος ευχόμαστε το νησί μας να γνωρίσει και στο μέλλον ανάλογες επιτυχίες στον αθλητισμό και ελπίζουμε να ανθίσει το άθλημα που τόσο αγαπάμε και για το οποίο αγωνιζόμαστε: το ποδόσφαιρο".
Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ