9.9.2015 15:28

Στον 3ο Όμιλο ο Κανάρης

ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΞΗ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΙΡΛΙΟΥ

Aπό την επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ ανακοινώθηκαν και τυπικά οι τέσσερις ομίλοι της Γ” Εθνικής, με τον Κανάρη να τοποθετείται όπως ήταν γνωστό στο 3ο, μαζί με άλλες 14 ομάδες. Από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία θα προβιβαστούν στη Β΄ Εθνική κατηγορία, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι πρωταθλήτριες ομάδες των τεσσάρων ομίλων, σύνολο τέσσερις.  Στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας για την περίοδο 2016/2017 θα παραμείνουν, σε κάθε όμιλο, οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 2η έως και την 9η. Οι υπόλοιπες ομάδες κάθε ομίλου θα υποβιβαστούν στα πρωταθλήματα ευθύνης των Ε.Π.Σ. που ανήκουν.

Το πρωτάθλημα της περιόδου 2015/2016 θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου 2015 και θα λήξει στις 30 Απριλίου 2016. Το πρωτάθλημα θα διεξάγεται Σάββατο και Κυριακή στον 3ο όμιλο. Οι όμιλοι θα καταρτιστούν, όπως και στις προηγούμενες περιόδους, με γεωγραφικά, κατά βάση, κριτήρια για τη μείωση του λειτουργικού κόστους των ομάδων. Οι όμιλοι θα είναι τέσσερις (4) και θα αποτελούνται ο 1ος και ο 2ος από δεκαεφτά (17) ομάδες, ο 3ος από δεκαπέντε (15) ομάδες και ο 4ος από δεκαέξι (16) ομάδες.

3ος ΟΜΙΛΟΣ
1. Ε.Π.Σ. ΛΕΣΒΟΥ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ Α.Ε.Π.Σ.
2. Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ – ΚΑΝΑΡΗΣ ΝΕΝΗΤΩΝ Α.Π.Ο.
3. Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ – ΧΑΛΚΙΣ Α.Ο.
4. Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
5. Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ – ΛΕΒΑΝΤΕ Α.Ο.
6. Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ Π.Α.Ο.
7. Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο.
8. Ε.Π.Σ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ Π.Σ.
9. Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ Α.Π.Ο.
10. Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ – ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
11. Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ – ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ
12. Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο.
13. Ε.Π.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ
14. Ε.Π.Σ. ΕΠΣΔΑ – ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ Α.Γ.Σ.
15. Ε.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ Α.Ε.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ