5.7.2012 9:54

Στο τιμόνι μέχρι το τέλος της θητείας

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΜΑ/ΝΟΧ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝ. ΠΑΠΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 
Μπορεί να ταλαιπώρησε και δη αρκετά η πρεμούρα «μένει- φεύγει», ωστόσο είναι προφανές ότι καράβια σαν τον Ναυτικό Όμιλο Χίου δεν προχωράνε με αποφάσεις στο... πόδι.
Σε χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΝΟΧ ξεκίνησε και επίσημα ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 με τον Π. Παππή να παραμένει επικεφαλής της διοίκησης  και τον προγραμματισμό της λειτουργίας των τμημάτων να είναι έτοιμος να παρουσιαστεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
Όπως συζητήθηκε, υπάρχει η ανάγκη  για  αλλαγή ρόλων, με μέλη της διοίκησης που θα αναλάβουν διαφορετικά πόστα από αυτά  που διατηρούσαν,  με μοναδικό στόχο την καλύτερη λειτουργία του μεγαλύτερου σωματείου του νησιού και την αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας που προκύπτει. 
Ρόλοι- κλειδιά
Η θέση Διευθυντή στο Ναυτικό Όμιλο, Διαχειριστή περιουσίας και ανθρώπου θα κληθεί να «χτυπήσει» προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων θεωρείται δεδομένη, ενώ προβληματισμός εκφράζεται ανοικτά για την δυνατότητα που θα υπάρχει φέτος το Ιωνικό να παραμείνει σε πλήρη λειτουργία με δεδομένες τις δεκάδες ελλείψεις που έχει.
Πρώτο αίτημα οι ξενώνες
Παράλληλα πρώτος στόχος όπως τίθεται, θα είναι το αίτημα που θα υποβληθεί στη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού και το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρησης της λειτουργίας, συντήρησης και αναβάθμισης των ξενώνων του Κολυμβητηρίου από τον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ μακριά από την ψηφοθηρική και χωρίς νόημα λειτουργία τους τα προηγούμενα χρόνια και τις αδυναμίες συντήρησης και βελτίωσής τους.
Επίσης στον τομέα της ομάδας Ανδρών, ήδη ο Τάσος Παπαναστασίου βρίσκεται σε επαφές με τους παίκτες της ομάδας προκειμένου να διαφανεί ποιοι μένουν και ποιοι αποχωρούν, με δεδομένο ότι ο προϋπολογισμός θα διαμορφωθεί σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα, κάτι που επαφίεται και στην βούληση των παικτών να αποδεχθούν.
Τέλος, τις αμέσως επόμενες ημέρες θα σταλούν προσκλήσεις σε θεσμικούς φορείς που θα συμμετάσχουν σε κλειστές συζητήσεις με τη διοίκηση του ΝΟΧ προκειμένου να ζητηθεί η βοήθειά τους σε κρίσιμα ζητήματα.
Το Δ.Σ. του ΝΟΧ αναμέννεται να συτνεδριάσει εκ νέου μέσα στις επόμενες 7 μέρες.   

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ