Στο Φάληρο μετά από 19 ώρες ταξιδιού έφθασε σήμερα το Code Zero, το οποίο χθες απέπλευσε από τη Χίο προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας που ξεκινάει αύριο Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
Τα κορυφαία σκάφη της ανοικτής θάλασσας είναι έτοιµα για την εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήµατος ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ORCi & IRC, το οποίο θα γίνει στο Φαληρικό Όρµο, µε διοργανωτή τον Ιστιοπλοϊκό Όµιλο Πειραιώς.
Ένα πρωτάθληµα που αναµένεται να υπάρχει έντονος συναγωνισµός και εντυπωσιακό θέαµα, µε πάρα πολλά σκάφη να θεωρούνται ισοδύναµα κάνοντας δύσκολες τις προβλέψεις.
Αύριο Τετάρτη (09/09) στις 20:00 θα γίνει η Συγκέντρωση των κυβερνητών και η Τελετή Έναρξης, ενώ οι ιστιοδροµίες θα διεξαχθούν από την Πέµπτη (10/09) έως και την Κυριακή (13/09), ενώ την τελευταία µέρα και ίδια ώρα θα γίνει και η Τελετή Λήξης της διοργάνωσης.
Η Team Code Zero έχει χορηγό την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone Hellas και υποστηρίζεται από τις εταιρείες, Astra Airlines S.A., VMG Factory, Adidas Sailing, F|ECTIVE, Mastiha Shop, Plan B, Medport Maritime Consulting, χορηγούς επικοινωνίας το περιοδικό Skipper on Deck και το ειδησεογραφικό site Αστραπάρης και διαχειριστή επικοινωνίας την εφημερίδα «Πολίτης» και το ειδησεογραφικό site Politischios.gr.
Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Νέα συνδρομή στον έντυπο «π» - Κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας.