4.3.2016 12:47

Στις 27 Μαρτίου ο Γύρος της Πόλης της Χίου

Η αφρόκρεμα του αθλητισμού θα βρεθεί στο νησί μας στις 27 Μαρτίου προκειμένου να συμμετάσχει σε άλλο ένα αγώνα σε δημόσια οδό που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με τον τίτλο "Ο Γύρος της Πόλης".

 

 

 Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, ο ΔήμοςΧίου ( δια του Ν.Π.Δ.Δ ) καιη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με την συνεργασία και υποστήριξητου Σ.Ε.Γ.Α.Σ., προκηρύσσουν Αγώνες Δρόμου σε Δημόσια Οδό με την επωνυμία « Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ 2016» και οι οποίοι, θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, θα πρέπει να σταλούν στην ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ ( e-mail.: segaschios-samos@otenet.grκαιΤel.-fax: 22710 20588  ) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016.Κατά προτίμηση οι δηλώσεις να αποστέλλονται με e-mail.

 

 

OΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

 

     ΓιαΔημοτικά ( 1000μ Αγοριών & 1000μ Κοριτσιών),Γυμνάσια ( 1.800μ Αγοριών & 1.800μ Κοριτσιών) και Λύκεια ( 3.600μ Αγοριών & 1.800μ Κοριτσιών )η οριστικοποίηση των δηλώσεων  και η παραλαβή αριθμών,  θα γίνεται πριν την έναρξη των αγώνων, στην Πλατεία Βουνακίου,  και κατά τις ώρες 09.00 – 10.30.

 

     Οι συνοδοί των Σχολείων πρέπει να έχουν μαζί τους συγκεντρωτική κατάσταση των μαθητών τους, υπογεγραμμένη από το Διευθυντή του Σχολείου

 

     Για να δηλωθούν οι αθλητές – τριες,  πρέπει απαραίτητα, να παρουσιαστούν στο χώρο κλήσης ( Γραμματεία ) με το αθλητικό δελτίο ή την αστυνομική  ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό της ηλικίας τους.

 

     Για τους ανήλικους αθλητές-τριες( κάτω των 18 ετών ), εάν συμμετέχουν με το σχολείο τους ( Δημοτικό, Γυμνάσιο ή Λύκειο ), η απόδειξη της ηλικίας τους θα γίνεται δεκτή και με τη συγκεντρωτική κατάσταση υπογεγραμμένη από το Διευθυντή του σχολείου.

 

     Για τα υπόλοιπα αγωνίσματα όλων των κατηγοριών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα ολοκληρώνονται 45΄ πριν από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης κάθε αγωνίσματος.

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ