21.9.2017 10:49

Στην Γλυφάδα τελικά με υποσχετική ο Γκιουβέτσης

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ πίσω ο Όμιλος που διαφωνεί με την μετοίκιση του αθλητή

Ολοένα και δυσχεραίνουν οι σχέσεις του ΝΟ Χίου με το Ν.Ο.Β. με αφορμή την μονομερή ενέργεια του αθλητή του ΝΟΧ, Κ. Γκιουβέτση, να υπογράψει δελτίο στη ομάδα της Βουλιαγμένης, παρά την αντίθετη θέση του σωματείου του.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα pisina.net, το Δ.Σ. του Ν.Ο. Χίου αποφάσισε να παραχωρήσει τον αθλητή με υποσχετική στη Γλυφάδα, εμμένοντας στη δίκαιη άποψη ότι τον πρώτο λόγο δεν τον έχει μόνο ο αθλητής, αλλά και το σωματείο στο οποίο γαλουχήθηκε, ανδρώθηκε και πλαισίωσε με τις αγωνιστικές του δυνατότητες.

Η απόφαση του Ναυτικού Ομίλου δείχνει ειλημμένη, ωστόσο το ίδιο αποφασιστική προς το παρόν είναι και η στάση του Κ. Γκιουβέτση κι όπως όλα δείχνουν το σίριαλ στις σχέσεις ΝΟΧ- Γκιουβέτση- Βουλιαγμένης θα κρατήσει ακόμη, με δεδομένο ότι οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν ευνοούν την εξεύρεση άμεσης λύσης και η χθεσινή μέρα ήταν η τελευταία των μεταγραφών.

Να θυμίσουμε, όπως αναφέρει το pisina.net, ότι Γκιουβέτσης θα περάσει σε πανεπιστήμιο της Αθήνας και δικαιούται μετοίκιση, δηλαδή μετακίνηση του σε ομάδα της πρωτεύουσας, όμως με τη σύμφωνη γνώμη και του σωματείου του.

Να σημειώσουμε ότι κατά το παρελθόν το Δ.Σ. του ΝΟΧ σπάνια έχει βρεθεί σε θέση να διαφωνεί για την μετακίνηση αθλητή του, ακόμη και με μετοίκιση, καθώς οι περισσότεροι από εκείνους που έφυγαν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο «εξασφάλιζαν» και τα συμφέροντα του σωματείου.

Τώρα η διαδικασία είναι τελείως  διαφορετική και προφανώς το αποτέλεσμά της υπολογίζεται από κάθε πλευρά.

 

 

 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ