1.8.2016 12:20

Στη Χίο το Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για το 2017!

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ ΤΟΥ ΠΑΓΧΙΑΚΟΥ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Μεγάλη διάκριση αλλά και τιμή για τον Παγχιακό Γυμναστικό Σύλλογο και το τμήμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, αλλά και για την Χίο κατ’ επέκταση, αποτελεί η ανάθεση από την Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α  της διοργάνωσης της Τελικής Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων Ατομικών και Ομαδικών Αγωνισμάτων το οποίο θα διεξαχθεί στη Χίο  21 - 23 Απρίλιου 2017.

Η Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ύστερα από την ολοκληρωμένη πρόταση που  κατέθεσαν οι άνθρωποι του Παγχιακού Γ.Σ σε συνεργασία με τον Δήμο Χίου και το Ν.Π του Δήμου Χίου  αποφάσισε να τους αναθέσει την διοργάνωση του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος. Το Χιώτικο κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αφρόκρεμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από όλη την Ελλάδα – 140 αθλητές - ηλικίας μέχρι 15 ετών και την προσπάθεια τους για την ανάδειξη των Πρωταθλητών Ελλάδας τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Να σημειωθεί ότι πρώτη φορά θα διοργανωθεί στο νησί Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και έτσι αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη  αλλά και τιμή για τους ανθρώπους του Παγχιακού Γ.Σ για την σωστή του διοργάνωση του.

Ο «Πολίτης» αρωγός πάντα στις προσπάθειες του τμήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Παγχιακού Γ.Σ θα είναι για άλλη μια φορά χορηγός επικοινωνίας για την συγκεκριμένη διοργάνωση.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ