19.6.2017 9:27

Στερεί απ’ τα Αρμόλια τη συμμετοχή στην Α’ Ανδρών η έλλειψη παιδικού τμήματος

Δεν θα συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α’ Κατηγορίας Μπάσκετ ο Ολυμπιακός Αρμολίων, με ανακοίνωση που εξέδωσε διευκρινίζοντας τους λόγους για τη λήψη της απόφασης.

«Έπειτα από το τέλος των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων πραγματοποιήσαμε στις 14 Ιουνίου τον απολογισμό της ομάδας μας και ξεκινήσαμε τις διαδικασίες οργάνωσης της επόμενης σεζόν. Έχοντας όμως γνώση ότι για τη συμμετοχή της ανδρικής μας ομάδας στην Α κατηγορία είναι απαραίτητη η αγωνιστική δραστηριότητα και στο παιδικό πρωτάθλημα, γεγονός που «σφίγγει» την θηλιά στον λαιμό μας, καθώς ο αριθμός (ηλικιακά) των παιδιών του χωριού μας και των γύρω χωριών είναι πολύ μικρός, μετά λύπης δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Α’ Κατηγορία παρά μόνο στην Β΄ με την προϋπόθεση πως θα πραγματοποιήσουμε μεγαλύτερη προσπάθεια για την επαναλειτουργία των υποδομών μας».

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ