Αθλητισμός

19/10/15 15:29

τελ. ενημ.: 19/10/15 15:29

Στ’ Astra ο ΝΟΧ

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στον ουρανό με τα αστέρια θα πετάει – κυριολεκτικά - φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Χίου. Για την ακρίβεια θα πετάει με τα φτερά των τριών αεροπλάνων που διαθέτει η  Astra Airlines.

Το λογότυπο της αεροπορικής εταιρίας θα συνοδεύει  το ιστορικό σήμα της αντρικής  ομάδας πόλο  ΝΟΧ, η οποία θα μετονομασθεί σε ΝΟΧ -Astra Airlines, μετά την υπογραφή των συμβολαίωνσυνεργασίας των δύο φορέων.

«Η συμφωνία έχει κλείσει, έχω στα χέρια μου το συμβόλαιο, το οποίο θα υπογραφεί σε λίγες μέρες. Είναι σημαντική επένδυση και για τις δύο πλευρές», δηλώνει στον «π» ο πρόεδρος του Ομίλου Άγγελος Μελέκος 

Στις προϋποθέσεις συνεργασίας μεταξύ άλλων προβλέπεται η δωρεάν μετακίνηση της ομάδας για όλες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με αντάλλαγμα την διαφημιστική προβολή του λογότυπου της μαζί με το σήμα της αντρικής ομάδας πόλο.

Η διοίκηση του ΝΟΧ κινήθηκε έξυπνα και αποτελεσματικά, κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση και η συμφωνία επιτεύχθηκε γρήγορα, αφού όπως φάνηκε την επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές.

Στην τελική συμφωνία ενδέχεται να συμπεριληφθούν ακόμη με σημαντικές εκπτώσεις και άλλα προνόμια, οι μετακινήσεις των άλλων τμημάτων του Ομίλου, αλλά και των κατόχων εισιτήριων διαρκείας  της αντρικής  ομάδας πόλο.

Βαθειά ανάσα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της διοίκησης του Ν.Ο.Χ, ο  προϋπολογισμός της συμφωνίας θα ανέλθει στο ποσόν των 20.000 ευρώ. Θα είναι μια σημαντική ανάσα που θα της επιτρέψει να ανταποκριθεί με περισσότερη ευχέρεια στις οικονομικές της υποχρεώσεις.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση