Αθλητισμός

5/11/15 20:26

τελ. ενημ.: 5/11/15 20:26

Στ’ αστέρια με την Astra

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΟΧ- ASTRA AIRLINES

O αρραβώνας έγινε γάμος και χτες ανακοινώθηκε επίσημα από το ΝΟΧ και την Astra airlines. Ο πρόεδρος του ΝΟΧ Άγγελος Μελέκος και η συνιδιοκτήτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος  της Astra Χαρά Ζλατάνη παρουσίασαν με συνέντευξη τύπου την αρμονική συμβίωση των δύο ομίλων, προεξοφλώντας - σχεδόν  - τη χρονική, πολυμορφική και  ποιοτική επέκταση της συνεργασίας. Τη φωνή τους με τις διοικήσεις ένωσαν ο προπονητής Δημήτρης Σελετόπουλός  και  οι αρχηγοί της αντρικής ομάδας πόλο Γιώργος Φουντούλης και Γιώργος Κανδιόγλου. Το παρόν στη διαδικασία έδωσαν και οι έφοροι  του τμήματος  Δημήτρης Σκαπινάκης και Μικές Βλυσίδης.

Ανταποδοτικότητα

«Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο και το επιβατικό κοινό να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου και να επιβραβεύσουν την  προσφορά  της εταιρείας  στο ΝΟΧ και τη Χίο.Τα καλύτερα έρχονται, με πολύ καλή δουλειά και υπομονή» τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση ο πρόεδρος του ΝΟΧ Άγγελος Μελέκος.

Το ανθρώπινο πρόσωπο που έχει δείξει η εταιρεία στη Χίο, είναι αυτό που παρακίνησε τη διοίκηση να της προτείνει χέρι φιλίας και συνεργασίας, όπως διευκρίνισε ο Α. Μελέκος. Διευκρίνισε  δε, ότι αυτή η συνεργασία δεν αποκλείει άλλους χορηγούς, τους οποίους κάλεσε να συνεργαστούν  με το ΝΟΧ, με σίγουρα  και μεγάλα ανταποδοτικά οφέλη.

 «Η  Αstra  έχει αποδείξει ότι αγαπάει τη Χίο, κι’ εμείς  εκμεταλλευτήκαμε την αδυναμία της. Η συνεργασία μας θα γράψει ιστορία τα απόμενα χρόνια»,  πρόσθεσε.

« Η Χίος είναι το πρώτο νησί που συνεργαστήκαμε στα πέντε χρόνια της λειτουργίας μας, είναι πρώτη στην καρδιά μας και πρώτη στην επιβατική κίνηση. Ήλθαμε για να μείνουμε, οι σχέσεις κρίνονται από τη διάρκεια τους», πρόσθεσε η Χ. Ζλατάνη.

«Είμαστε μόνο στην αρχή μιας μεγάλης μακροχρόνιας συνεργασίας, η οποία θα επεκταθεί σε πολλούς τομείς και τμήματα. Πατάμε γερά, δεν εξαπολύουμε πυροτεχνήματα, δεχθήκαμε την πρόταση του Ομίλου, γιατί διαπιστώσαμε ότι συμβαδίζουμε στις προοπτικές ανάπτυξης».

Πρωτόγνωρη

Ο προπονητής και οι αρχηγοί της ομάδας τόνισαν τα αγωνιστικά οφέλη από την αεροπορική μετακίνηση. Πρωτόγνωρη, χαρακτήρισε  τη συνεργασία ο Δ. Σελετόπουλος. Ευχήθηκε να συνεχιστεί επ’ άπειρο και τόνισε ότι οι δύο διοικήσεις πρωτοπορούν αφού αυτό το είδος  συνεργασίας αναπτύσσεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό πόλο

 Αναφερόμενοι στους αγωνιστικούς στόχους επανέλαβαν ότι η ομάδα μπορεί να αποφύγει τον βραχνά των  play out,  να τερματίσει μέσα στην οκτάδα και να πετύχει κάτι καλύτερο, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, όπως πιστεύουν.

Τα όπλα

Μεγάλα όπλα χαρακτήρισαν την έδρα,  την άμυνα, το οικογενειακό κλίμα και τη διάθεση για δουλειά. Στα μειονεκτήματα επισήμαναν την επιθετική δυστοκία, που είναι απότοκο της παρουσίας πολλών νέων παικτών και της ελλιπούς προετοιμασίας, επειδή η ομάδα είναι υποχρεωμένη να προπονείται διασπασμένη στην Αθήνα και τη Χίο.

«Η άμυνα κερδίζει παιχνίδια και η επίθεση προσφέρει θέαμα. Η άμυνα είναι πιο εύκολη, η επίθεση είναι δημιουργία, η οποία αποκτάται με τις συνεργασίες μέσα στον αγώνα. Δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά δουλεύουμε πολύ και σύντομα τα αποτελέσματα θα φανούν», υποστήριξε ο προπονητής.

Γ. Φουντούλης και Γ. Κανδιόγλου πρόσθεσαν ότι  προσπαθούν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι ως σύνολο, γι’ αυτό οι μεγαλύτεροι στην ηλικία και παλιότεροι παίκτες  βοηθούν τους μικρότερους και τους νέους να προσαρμοστούν, για να  προσφέρουν το θέαμα και τα αποτελέσματα που ζητά το κοινό.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση