Αθλητισμός

19/12/14 11:07

τελ. ενημ.: 19/12/14 11:07

Σκληρές μάχες

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Καυτό είναι το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, καθώς περιλαμβάνει δύο ντέρμπι και πέντε άλλους πολύ κρίσιμους αγώνες που ξεκινούν στις 15.00. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Κανάρη και η Δάφνη τον Ποσειδώνα, σε δύο μονομαχίες που θα αναδείξουν τον πρωταθλητή χειμώνα και θα δώσουν σοβαρό προβάδισμα κατάκτησης του πρωταθλήματος στην ομάδα που θα καταφέρει να φύγει αλώβητη από το γήπεδο.

Ο  Ηρακλής θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή. Αν νικήσει ο Κανάρης αποκτά πλέον σημαντικό πλεονέκτημα για να κόψει πρώτος το νήμα του τερματισμού στο πρωτάθλημα. Δάφνη  και Ποσειδώνας θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, ή τουλάχιστον να μην ηττηθούν, για να διατηρήσουν την επαφή τους με τον πρωτοπόρο Κανάρη. Οι συναντήσεις Καρυές-Καλαμωτή, Μικρασιατική-Ένωση, Ατρόμητος-Κλασσικό και Πύργος-Λέων είναι αμφίρροπες, αφού οι ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες και μάχονται να αποφύγουν την περιπέτεια του υποβιβασμού. Μόνο ο Όμηρος έχει τυπικά το προβάδισμα έναντι του Άτλα, αλλά η ομάδα της Καλλιμασιάς δεν έχει σταθερή απόδοση και αυτό της δημιουργεί μια ανασφάλεια.

 

Α` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

Ομάδες

Ημερ.

Γήπεδο

ΚΑΡΥΕΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ

Σαβ 20/12

ΚΑΡΥΩΝ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΝΑΡΗΣ

Σαβ 20/12

ΘΥΜΙΑΝΩΝ

ΑΤΛΑΣ-ΟΜΗΡΟΣ

Κυρ 21/12

ΘΥΜΙΑΝΩΝ

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ-ΕΝΩΣΗ

Κυρ 21/12

ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΛΑΣΣΙΚΟ

Κυρ 21/12

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΥΡΓΟΣ-ΛΕΩΝ

Κυρ 21/12

ΠΥΡΓΙΟΥ

ΔΑΦΝΗ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Κυρ 21/12

ΔΑΦΝΩΝΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δύο ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας για τη 12η Αγωνιστική. Το φιλόδοξο Πανεπιστήμιο υποδέχεται τον Λαίλαπα, που έως τώρα προβάλλει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η φετινή ομάδα των φοιτητών είναι ικανή για όλα, αν αποκτήσει διάρκεια στην απόδοση της.

Ο ανεβασμένος Βαρβασιακός υποδέχεται τον αναγεννημένο Α.Π.Ο Χίου, που με την καθοδήγηση του Σταμάτη Παλαύρα πάει καλά και διεκδικεί μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Α` κατηγορία.

 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση