4.3.2024 17:42

Σημαντικές διακρίσεις για την ΠΕΚΕΒ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης

Από τις 29 Φεβρουαρίου έως και 03 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης για σκάφη Optimist και ILCA 4 στις εγκαταστάσεις και υπό την φιλοξενία του Ναυτικού Ομίλου Χίου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 16 όμιλοι από το Αιγαίο και την Κρήτη και περισσότεροι από 170 αθλητές. 

Η ΠΕΚΕΒ Χίου συμμετείχε με 15 αθλητές στην κλάση Optimist και 3 αθλητές στην κλάση ILCA 4, αποτελώντας την πολυπληθέστερη αποστολή των τελευταίων χρόνων για τον σύλλογο, δείγμα της συστηματικής και οργανωμένης προσπάθειας από τον προπονητή Σταμάτη Γιοβανάκη και την στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η αθλήτρια Κυριακή Μακρινού πέτυχε την σημαντική διάκριση της 2ης θέσης στα κορίτσια U13 στην κλάση Optimist ενώ κέρδισε και την συμμετοχή της στην πρόκριση της Εθνικής Ομάδας. Επιπλέον, οι μικρότεροι αθλητές μας πέτυχαν μια 4ηκαι 5η θέση στα κορίτσια U11, μια 5η θέση στα αγόρια U11, ενώ αξιόλογες ήταν και οι προσπάθειες των αθλητών μας στην κλάση ILCA 4. 

Το τμήμα ιστιοπλοΐας της ΠΕΚΕΒ παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ραγδαία ανάπτυξη τόσο στο τμήμα τριγώνου για παιδιά (Optimist και ILCA 4) όσο και στο τμήμα ανοιχτής θάλασσας για ενήλικες, με πιο πρόσφατη επιτυχία την διοργάνωση του διεθνούς ιστιοπλοϊκού αγώνα Aegean Regatta τον Αύγουστο του 2023. 

Το ΔΣ της ΠΕΚΕΒ ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Σταμάτη Γιοβανάκη,τον βοηθό του Χρήστο Πολάλη και όλους του γονείς των παιδιών για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ΠΕΚΕΒ. Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Χίου για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του αυτές τις δύο εβδομάδες. 

Για πληροφορίες για τις ακαδημίες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου: Σταμάτης Γιοβανάκης – 6937333160 για τις σχολές Ανοιχτής Θάλασσας: Μάρκος Λαμπρινάκης – 6944445761

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ