6.5.2016 11:50

Σίγουρη επιλογή

Ο ΣΤ. ΞΥΔΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου και της επιστροφής ενός παλιού γνώριμου στον πάγκο του Ηρακλή Θυμιανών ολοκληρώθηκε αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας. Όπως μας είχε δηλώσει ο πρόεδρος Γιώργος Τζιώτης ο προπονητής  Γιώργος Ιακωβίδης  αποτελεί  παρελθόν από τον πάγκο  του Ηρακλή. Η κίνηση της διοίκησης του Ηρακλή δεν ήταν  τυχαία και ανοργάνωτη. Το κενό καλύφθηκε αμέσως από έναν παλιό της γνώριμο, το Σταμάτη Ξύδα, ο οποίος επιστρέφει στα Θυμιανά μετά από μόλις ένα χρόνο απουσίας. Η ομάδα των Θυμιανών επέλεξε τη σίγουρη και δοκιμασμένη συνταγή. Στην ηλεκτρική καρέκλα του κόουτς επέστρεψε ο προπονητής που είχε δουλέψει και παλιοτερα με μεγάλη επιτυχία. Στις δύο ανακοινώσεις  που δημοσιοποίησε η διοίκηση του Ηρακλή τονίζει:

«Το Διοικητικό συμβούλιο  αποφάσισε τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Ιακωβίδη . Τον ευχαριστούμε για τη βοήθεια που πρόσφερε στην ομάδα μας , σε μια δύσκολη γι αυτήν φάση και του ευχόμαστε καλή συνέχεια». «Καλωσορίζουμε ξανά, στη μεγάλη του οικογένεια τον προπονητή Σταμάτη Ξύδα. Του ευχόμαστε ολόψυχα , υγεία , καλή συνεργασία και πολλές χαρές και επιτυχίες».

Δάφνη

Τα συνεναιτικά διαζύγια συνεχίζονται. Παρελθόν από τον πάγκο της Δάφνης αποτελεί και ο προπονητής Κλείτος Κανετίδης. Η ομάδα του Δαφνώνα βρίσκεται σε αναζήτηση,  συζητά με τεχνικούς εγνωσμένης αξίας και σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του τεχνικού που θα κληθεί να δώσει και πάλι στην ομάδα τον χαρακτήρα του πρωταθλητή.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ