Αθλητισμός

26/6/13 11:36

τελ. ενημ.: 26/6/13 11:36

Σχολές Ιστιοπλοΐας Τριγώνου OPTIMIST - LASER από το Ν.Ο.Χ.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, λειτουργεί θερινά τμήματα ιστιοπλοΐας για optimist και laser με ακαδημίες  αρχαρίων ηλικίας από 7 ετών καθώς και  τμήματα προαγωνιστικής και αγωνιστικής.

Σκοπός της Ακαδημίας είναι η γνωριμία με το άθλημα, με μια σειρά προπονήσεων για να μπορέσει το παιδί να αφομοιώσει τις βασικές αρχές που θα χρειαστεί για να κάνει ιστιοπλοΐα.

«Κάνοντας ιστιοπλοΐα μαθαίνεις να αγαπάς την θάλασσα, να την σέβεσαι, να μην την φοβάσαι, έρχεσαι κοντά στην φύση, αποκτάς αυτοπεποίθηση και έλεγχο αφού γίνεσαι καπετάνιος στον σκάφος σου και αργότερα στην ζωή σου, αποκτάς γνώσεις περί μετεωρολογίας, ναυτικής τέχνης, στρατηγικής, υλικών και παράλληλα γυμνάζεσαι και αθλείσαι συγχρόνως. Παράλληλα η συμμετοχή σε ομαδικά αθλήματα προάγει την κοινωνικότητα των παιδιών», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΝΟΧ.

Εκτός από το πρόγραμμα προπονήσεων δεν θα λείπουν δραστηριότητες ψυχαγωγίας για να περάσουν κοντά μας τα παιδιά ένα ευχάριστο καλοκαίρι.

Τον Ιούλιο του 2013 οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται, εκτός από τους μόνιμους προπονητές του Ομίλου και από τον κ. Ιωάννη Ζαπονίδη, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές με Διεθνή αναγνώριση.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση