24.5.2021 15:29

Σημαντικές διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση

Στην Εθνική, η Φωτεινή Παππά και ο Λεωνίδας Γιασεμής

Σημαντική είναι η διάκριση της αθλήτριας τεχνικής κολύμβησης, Φωτεινή Παππά η οποία κατέκτησε μια θέση στην ομάδα Εθνικής Νεανίδων.

Επίσης ο αθλητής τεχνικής κολύμβησης, Λ. Γιασεμής θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 3- 9 Ιουλίου 2021, στο Τομσκ της Ρωσίας.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου αναφέρει:

«Μια θέση στην ομάδα της Εθνικής  Νεανίδων κέρδισε επάξια  με την εξαιρετική εμφάνιση της, η αθλήτρια του συλλόγου μας, του  Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου, η 17χρονη ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΠΑ και θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Νέων – Νεανίδων, στο Λινιάνο της Ιταλίας, 13-19 Ιουνίου 2021.

 Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην αθλήτρια μας, στον ακούραστο προπονητή μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΒΟΥΡΑ και στους γονείς που με συνέπεια υποστηρίζουν τις προσπάθειες  της Φωτεινής, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας.

Ευχόμαστε η συνέχεια  της αθλήτριας μας να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη και ελπίζουμε σε μια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 Αξίζει να τονισθεί ότι αθλήτριες/ες με το ήθος και τους στόχους  της Φωτεινής, αποτελούν ένα άριστο  πρότυπο για τα μικρότερα παιδιά – αθλητές που επιλέγουν να ασχοληθούν  με το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης.  

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρώην αθλητή του ομίλου μας, Λεωνίδα Γιασεμή, που αγωνίζεται πλέον  με τον Άρη Θεσσαλονίκης,  για την πρόκριση του στην Εθνική ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης  Ανδρών και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 3- 9 Ιουλίου 2021, στο Τομσκ της Ρωσίας»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

Tags: ΑΟΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ