21.12.2015 12:43

Πρώτη θέση του Code Zero Vodafone Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χίου στο Winter Trophy

Η ομάδα Team Code Zero Vodafone του  Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χίου  ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ένα ακόμη αγωνιστικό διήμερο στον Τσεσμέ. 

Η χιώτικη ομάδα έλαβε μέρος στο Χειμερινό κύπελλο Σμύρνης το Σάββατο 19 και τη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στη θαλάσσια περιοχή του Τσεσμέ. Στο κύπελλο συμμετείχαν 25 ιστιοπλοϊκές ομάδες από τη Σμύρνη, το Τσεσμέ, την Κωνσταντινούπολη κ.α. Στις τρεις ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν η ομάδα του  Code Zero Vodafone κατέκτησε την 3η , την 1η και τη 2η θέση και ισοβάθμησε στη πρώτη θέση μαζί με το τούρκικο σκάφος Archer. 

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των επάθλων στην μαρίνα του Τσεσμέ, όπου τόσοι οι συμμετέχουσες ομάδες όσο και οι υπεύθυνοι της μαρίνας επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στην χιώτική ομάδα. Στο πλήρωμα του Code Zero Vodafone συμμετείχαν οι Τέττερης Δημήτρης, Λιούμη Βίκη, Κανάριου Βίκη, Λουκάς Σίμος, Κουμής Στέλιος, Τσατσαρώνης Μιχάλης, Καρούσος Γιώργος , Ζαούδης Γιάννης κάτω από τις εντολές του Γιώργου παπαδόπουλο και Μιχάλη Μπελέγρη. 

Η αγωνισιτκή χρονιά για το Code Zero Vodafone ολοκληρώθηκε με την ομάδα να καταγράφει ως σημαντικές στιγμές για το 2015, την 2η θέση στο ανοιξιάτικο πρωτάθλημα του θερμαικού, την 8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την 1η θέση στο Κύπελλο Φθινοπώρου Σμύρνης και την 2η θέση στο χειμερινό κύπελλο Σμύρνης. 

 

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ