21.6.2024 15:46

Πρωταθλητής ο «Φάρος» στην επιτραπέζια αντισφαίριση στο ΣΕΦ - Πρόκριση για τα μπαράζ ανόδου

Στην Αθήνα σήμερα 21 Ιουνίου 2024, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η ανδρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Μορφωτικού Συνδέσμου Βαρβασίου Χίου Βιβλιοθήκη ο Φάρος, αναδείχθηκε μετά από νικηφόρους αγώνες Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Ανδρών Β Εθνικής Λοιπής Νησιωτικής Χώρας. Για τη φετινή σεζόν 2023-24, στην ομάδα αγωνίστηκαν οι: Μακκάς Κώστας, Μακρής Στράτος, Ξενάκης Νίκος, Παπαχατζίδης Χρήστος, Ραπτόπουλος Γεώργιος, Ραπτόπουλος Παναγιώτης, Ρέππας Σωτήρης και Σιταράς Δημήτρης. 

Στην Αθήνα η ομάδα του Φάρου Βαρβασίου εκπροσωπήθηκε σήμερα από τους Μακρή Στράτο, Ρέππα Σωτήρη, Ραπτόπουλο Γεώργιο, Ραπτόπουλο Παναγιώτη και Σιταρά Δημήτρη. Οι αγώνες έδωσαν στον Φάρο Βαρβασίου πρόκριση για τα μπαράζ ανόδου, που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο. Την αποστολή συνοδεύουν η Αντιπρόεδρος Ερατώ Μπουλαζέρη και η Έφορος Αθλητισμού Μαρία Ραπτοπούλου από το ΔΣ του Φάρου Βαρβασίου. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ