16.1.2017 12:28

Προκηρύχθηκε σχολή διαιτησίας

Η ΧΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Θα περιλαμβάνει περισσότερη… Χίο φέτος το πρόγραμμα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κι αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και για το νησί, το οποίο δραστηριοποιείται δεκαετίες στο άθλημα και για την Ε.Φ.Ο.Επ.Α., που επιζητά ευκαιρίες για να οργανώνει εκδηλώσεις και εκτός Αττικής. Σήμερα λοιπόν, δημοσιεύτηκε προκήρυξη για την πραγματοποίηση σχολής διαιτησίας στη Χίο από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου. Η σχολή πρόκειται να γίνει στην αίθουσα του Παγχιακού Γ.Σ., στο 4ο Γυμνάσιο Χίου (Παναγία Λέτσαινα).

Θυμίζουμε ότι το όμορφο νησί του ανατολικού Αιγαίου θα φιλοξενήσει από τις 21 μέχρι τις 23 Απριλίου την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων ομαδικών και ατομικών αγωνισμάτων, ενώ στις 31 Οκτωβρίου οργανώθηκε εκεί και σεμινάριο επιτραπέζιας αντισφαίρισης για καθηγητές Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Παρά τα γνωστά προβλήματα, που υπάρχουν για όλα τα σωματεία, η δραστηριότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση της Χίου παραμένει σε καλά επίπεδα και διαχρονικά παρατηρείται ουσιαστικό ενδιαφέρον από ντόπιους για το άθλημα. Η ανάληψη της διοργάνωσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά και το σεμινάριο, που είχε γίνει για ν’ αυξήσουν οι καθηγητές τις γνώσεις τους γύρω από το πινγκ πονγκ, είναι σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι το άθλημα τυγχάνει προσοχής. Σταθερά εξάλλου, τα τελευταία χρόνια, η Χίος έχει συμμετοχές στα αναπτυξιακά τουρνουά της Ε.ΦΟ.Επ.Α. ανά την Ελλάδα.                         

Δικαίωμα να πάρουν μέρος έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, όσοι έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου ή Εξατάξιου Γυμνασίου και όσοι δεν εμπίπτουν στους περιορισμούς του άρθρου 3 παραγρ. 1 του Ν 2725/99.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνουν στην Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στα γραφεία της Τ.Ε. (Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη) ή στο φαξ 2310237108, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 31 του μήνα.                            

Η ύλη της σχολής διαιτησίας είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας www.httf.gr (Πληροφορίες-Κανονισμοί (Κανονισμός παιδειάς-Κανονισμός διεθνών διοργανώσεων-Κανονισμός διαιτησίας).

 

πηγη: novasports.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ