16.5.2012 10:53

Πολυνίκης ο ΑΣΕΑ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ

 
Σημαντικές επιτυχίες και πολύ καλές θέσεις κατέλαβαν οι αθλητές του ΑΣΕΑ "ΧΙΟΣ" στο Πανελλήνο πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κινητικά Αναπήρων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.
Αναλυτικά οι επιτυχίες των αθλητών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο αθλητές:

ΑΤΟΜΙΚΑ
 
Γ. Μουχθής κατηγορία Τ6 1ος
Λ. Τέλογλου κατηγορία T10 1ος
Κ. Σιάχος κατηγορία Τ3 1ος
ΟΜΑΔΙΚΑ Τ6 - Τ10
Γ. Μουχθής, Λ. Τέλογλου , Γ. Μακρής , Μ. Φωτάκης 1η θέση

ΟΜΑΔΙΚΑ Τ3

Χρ. Πολίτσης, Κ. Σιάχος 1η θέση
Η ομάδα του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων (Π.Α.Σ.Κ.Α.) συμμετείχε στους αγώνες με  τους παρακάτω 11 αθλητές:

ΑΝΔΡΕΣ

Κ. Σιάχος  (Τ3, 2 χρυσά ) Γ.Μουχθής (Τ6, 2 χρυσά ) Π. Σγαρδέλης (Τ6 ,1 αργυρό ατομικό) Ν. Αλατσιατανός  (Τ6, 1 χρυσό ομαδικό ) Φ. Φωτάκης (Τ7 1 χρυσό ομαδικό) Γ. Μακρής  (Τ8 ,1 αργυρό ατομικό 1 χρυσό ομαδικό) Λ. Τέλογλου  (Τ10 ,1 χρυσό ατομικό 1 χρυσό ομαδικό) Γ.Σιρίγας  (Τ11 , 1 χάλκινο)

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ε. Δρακονάκη  ( Τ6, 1 χρυσό) Φ. Μπούσιου  (Τ6, 1 χάλκινο).
Από τα 21 μετάλια τα 11 τα κατάκτησε η ομάδα του Π.Α.Σ.Κ.Α με 6 χρυσά, 4 αργυρά και 1 χάλκινο, κατάκτησε.

Χρ. Πολίτσης: Ευτυχισμένος

Ο προπονητής του Π.Α.Σ.Κ.Α Xρ Πολίτσης δηλώνει ευτυχισμένος με την επιτυχία τον αθλητών του και την μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων στην ιστορία του τμήματος.
 
«Η δουλειά που έχουμε κάνει τα τελευταία 8 χρόνια σε διοικητικό και προπονητικό τομέα ήταν σταθερά προοδευτική. Επόμενοι στόχοι για το σωματείο είναι να διευρύνει το τμήμα και να προσπαθήσει να συμμετάσχει το 2016 στους παρολυμπιακους με κάποιους αθλητές ή αθλήτριές του. Ο αθλητισμός βοηθάει τους ανάπηρους να ξανά βρουν την χαμένη αυτοπεποίθηση τους και γι 'αυτό πρέπει να τους παροτρύνουμε να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα .
 
Θα μείνουν

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣΕΑ ΧΙΟΣ  εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες και τον  προπονητή Χρ. Πολίτση για τις επιτυχίες τους και τις άοκνες προσπάθειες του τελευταίου  στο χώρο του αθλητισμού. Του εύχεται μάλιστα κάποια μέρα να αναλάβει και επίσημα την εθνική ομάδα ατόμων με ειδικές ανάγκες, την οποία έχει υπηρετήσει και ως παίκτης τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης δηλώνει ότι  οι προαναφερόμενοι αθλητές του συλλόγου, θα παραμείνουν στην ομάδα και την καινούργια σαιζόν και μάλιστα θα αγωνιστούν στους αγώνες της β' εθνικής κατηγορίας των αρτιμελών, στην οποία θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα βοηθήσουν σημαντικά  το σύλλογο.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ