2.2.2015 18:29

Ποιοι αθλητικοί χώροι θα αδειοδοτηθούν;

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Περίπου 13 αθλητικά κέντρα καλούνται να αδειοδοτηθούν στις δέκα πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου προκειμένου να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα την λειτουργία τους. Στο Νομικό Πρόσωπο ήδη έχουν καταθέσει στην Πολεοδομία τους φακέλους των αθλητικών κέντρων προς έγκριση, αναμένοντας παράλληλα τις ελλείψεις που θα επισημανθούν αλλά και τις επισκευαστικές ή άλλες εργασίες που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου τα αθλητικά κέντρα να αποκτήσουν άδεια.

Μέχρι στιγμής την άδεια φαίνεται να αποκτούν το Ιωνικό Κολυμβητήριο και το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, καθώς και μια σειρά γηπέδων ποδοσφαίρου με πρώτο το Δημοτικό Στάδιο.

Από τη διαδικασία ενδέχεται στο τέλος να εξαιρεθούν κάποια γήπεδα ή στάδια μπάσκετ, γιατί δεν θα προλάβουν να εκτελεστούν οι προβλεπόμενες επισκευές ή προσθήκες εντός της δεσμευτικής ημερομηνίας.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου πάντως, δηλώνει αισιόδοξος ότι στο τέλος καμία αθλητική μονάδα του νησιού δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα αδειοδότησης.

«Στα 13 στάδια ή γήπεδα ποδοσφαίρου που βρίσκονται στη δικαιοδοσία μας δεν πιστεύω πως μπορεί να προκύψει κάτι που θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Ωστόσο ό,τι μας ζητηθεί από την Πολεοδομία θα πρέπει να γίνει. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το «Ιωνικό» που θα αδειοδοτηθεί κανονικά, ενώ δυο γήπεδα, του Βροντάδου και της Καλλιμασιάς δεν ανήκουν στον Δήμο και θα πρέπει να προχωρήσουν οι φορείς λειτουργίας τους σε ξεχωριστή αδειοδότηση», ανέφερε στον «π».

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ