Με πέντε μετάλλια ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, στο Λαύριο, το CHIOS KARATE ACADEMY, ανάμεσα σε 1.200 αθλητές από 117 συλλόγους.
Την κορυφαία διάκριση κατέκτησε ο Βουρλίδης Γιώργος με χρυσό στο κούμιτε, ενώ ο Τσίβος Κωνσταντίνος κατέλαβε το αργυρό μετάλλιο. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Παπαζής Μανώλης, Τώρας Μιχαήλ και Παντελόγλου Άρτεμις.
Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν επίσης οι Ζαχαριάδης Χαράλαμπος, Χαρίτου Αγγελική, Κοκκινάκη Γιασεμή, Κριτούλη Πλουμή, Δανδουλά Στράτο, Φαφαλιό Παρασκευά και Κανελόπουλο Κωνσταντίνο, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική παρουσία του συλλόγου.

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.