29.3.2013 12:25

Παρέμεινε στην Ε.Π.Σ. Χίου ο Κουκής!

Δύο εβδομάδες μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χίου, ο Φραγκούλης Κουκής δεν επέμεινε τελικά στην αρχική του απόφαση, την οποία είχε αποστείλει και εγγράφως και μετά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της Τετάρτης (27/3) άλλαξε γνώμη…και παρέμεινε στην θέση του Α’ Αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ. Χίου.
O κυριος Κουκής δήλωνε στον «π» μετά την αρχική του απόφαση: «Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση είναι η απρεπής συμπεριφορά του προέδρου της Ε.Π.Σ. Χίου προς το πρόσωπό μου. Έχω μια ιστορία τριάντα χρόνων στην Ε.Π.Σ. και δεν επιτρέπω σε κανέναν να την προσβάλει . Δεν πρόκειται να ανακαλέσω την παραίτησή μου.»
Τελικά φαίνεται ότι μερικά από τα μέλη της Ε.Π.Σ. Χίου κατάφεραν να μεταπείσουν τον κύριο Κουκή, ο οποίος παρέμεινε όπως λέει τελικά για το καλό του Χιώτικου ποδοσφαίρου!

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ