Αθλητισμός

17/1/14 10:27

τελ. ενημ.: 17/1/14 10:27

Παραμονή στο Π & Φ(άληρο)

Το Σάββατο στις 16.00 ο Ναυτικός Όμιλος Χίου αντιμετωπίζει το Π. Φάληρο στο Ιωνικό κολυμβητήριο. Η ομάδα του Μάκη Μικέδη είναι έτοιμη για το ματς που θα  τη διατηρήσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού και θα αυξήσει τη διαφορά των δυο βαθμών που χωρίζει σήμερα τις δυο ομάδες, με το Π. Φάληρο να είναι ο βασικός αντίπαλος του ΝΟΧ στην προσπάθεια κατάληψης της έκτης θέσης. Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Μπουρδαμής – Αχλαδιώτης.

«Είναι ντέρμπι»

Ο τεχνικός του ΝΟΧ, Μ. Μικέδης, εκτιμά ότι θα είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, όπως όλα τα φετινά παιχνίδια. «Το Π.Φάληρο είναι μία ομάδα νεανική, που δουλεύει πολύ στην προπόνηση και στηρίζεται στην καλή της άμυνα. Εμείς έχουμε το γνωστό πρόβλημα ότι βρισκόμαστε όλοι μαζί  μία μέρα πριν τους αγώνες, καθώς αρκετοί παίκτες βρίσκονται στην Αθήνα και προπονούνται μόνοι τους. Μέσα στη Χίο, εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της έδρας και την εμπειρία των παικτών μου, θεωρώ ότι έχουμε το προβάδισμα για τη νίκη», προβλέπει.
«Ως τώρα είμαι ευχαριστημένος από τη συγκομιδή βαθμών που έχουμε. Είμαστε κοντά στην επίτευξη του στόχου που είχαμε θέσει στην αρχή της περιόδου, να εξασφαλίσουμε νωρίς την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Ακόμη όμως ο στόχος μας δεν έχει επιτευχθεί γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δουλέψουμε περισσότερο», καταλήγει.
 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση