Αθλητισμός

7/6/17 12:05

τελ. ενημ.: 7/6/17 12:05

Πάνω από 800 οι χρήστες του Ιωνικού Κολυμβητηρίου!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ

Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια καταγραφής όλων όσοι κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Ιωνικού Κολυμβητηρίου έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα από την διοίκηση του Ιωνικού και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Χίου, που από καιρό είχε θέσει το ζήτημα ως άμεση προτεραιότητα.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι τώρα, ο αριθμός των χρηστών βάση των εγγραφών των αθλητικών σωματείων και των πολιτών που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ελεύθερα κυμαίνεται γύρω στα 750 άτομα, ωστόσο η καταγραφή στην ολοκλήρωσή της ενδέχεται να ξεπεράσει και τα 800.

Πρόκειται για την πρώτη σημαντική προσπάθεια τα τελευταία χρόνια να προκύψει μία απόλυτα ρεαλιστική εικόνα των ωφελουμένων από τις υπηρεσίες του Ιωνικού, οι οποίοι σύντομα θα πρέπει να διαθέτουν Κάρτα Αθλητή που να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και φυσικά το κολυμβητήριο να γνωρίζει πόσοι και ποιοι χρησιμοποιούν τις πισίνες του.

Παράλληλα όμως από τα στοιχεία θα προκύψουν θα διαφανούν και οι ανάγκες ανάπτυξης του κολυμβητηρίου, οι επισκευές του καθώς και οι άλλες υποδομές που θα χρειαστεί να αναπτυχθούν.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση