14.6.2012 20:15

«Παίζεται»

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΠΠΗ ΣΤΟ ΝΟΧ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για τον Ναυτικό Όμίλο Χίου, αφού από την παραμονή ή όχι του Παναγιώτη Παππή στο τιμόνι της ομάδας θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό και οι στόχοι της επόμενης περιόδου.
Ο πρόεδρος του Ν.Ο.Χ. αρχικά φάνηκε οτι θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αλλά η αδιαφορία των μεγάλων οικονομικών παραγόντων του νησιού (Τσάκος, Παληός, Βαριάς, Χανδρής, Βενιάμης κ.α.) τον οδηγούν στην έξοδο.
Σίγουρα, αν ο κύριος Παππής αποφασίσει να μην συνεχίσει στον Ν.Ο.Χ. κανείς δεν μπορεί να του προσάψει ευθύνες, αφού στα τρία χρόνια της προεδρίας του, η ομάδα του νησιού μας έγινε από τις πιο νοικοκυρεμένες της Ελλάδας και κατάφερε να μπει σφήνα στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού πόλο, διεκδικώντας τα τρόπαια, ενώ ίσως ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Ν.Ο.Χ. που από την πρώτη στιγμή έθεσε τους στόχους της ομάδας.
Το συμβούλιο της ομάδας είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 18 Ιουνίου, στις 17:00, στο Ελληνικό Κάστρο, με την παρουσία και του Π.Παππή.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ