9.2.2016 16:37

Πάει καλά ο στίβος

ΧΡΥΣΟΣ Ο Β. ΓΑΝΙΑΡΗΣ ΣΤΟ 27ο ΔΡΟΜΟ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΟ

Ο Χιώτης αθλητής Ευάγγελος Γανιάρης με χρόνο  1:34:40 κατάκτησε την πρώτη θέση και χάρισε άλλη μια διάκριση στη Χίο, στο 17ο Δρόμο Βουνού Υμηττού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου. Δεύτερος κατατάχθηκε  ο Αλέξανδρος Γιολδάσης  με 1:35:09 και  τρίτος ο Διονύσης Διονυσόπουλος με 1:35:56.

Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Κενυάτισσα   Gabi Naegele με χρόνο  1:58:11 δεύτερη η  Ελευθερία Γερδούκη με 1:58:51 και  τρίτη η Ελίνα Μακρίδη με 1:59:56 αντίστοιχα.

Perl Izumi

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Chiosrunning  πολύ καλά πήγαν και οι Χιώτες αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες μικρής και μεγάλης απόστασης  Perl Izumiπου έγιναν την ίδια μέρα στην Πεντέλη. Σύντομα θα δημοσιοποιηθούν οι θέσεις και οι χρόνοι των Χιωτών αθλητών, προς το παρόν έχει κοινοποιηθεί η Γενική κατάταξη με όλα τα ονόματα των 680 δρομέων που συμμετείχαν στο δύσκολο αγώνα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ