28.9.2023 12:46

Ωρίων ΑΠΟ Χίου - Δυναμικό ξεκίνημα για την αγωνιστική σεζόν 2023-24

Τα παιδιά του ΩΡΙΩΝ Α.Π.Ο. ΧΙΟΥ ξεκινάνε δυναμικά την αγωνιστική σεζόν με το πρώτο από τα έξι Πανελλήνια Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα για το 2023-24, που θα διεξαχθεί στην Αττική και συγκεκριμένα στην Πεύκη από τις 30/09/2023 έως και 01/10/2023.

Έξι αθλητές και αθλήτριές μας, θα δώσουν την μάχη, για να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα στη νέα αγωνιστική χρονιά 2023-24.

Αναλυτικά :

Ο δεκαπεντάχρονος αθλητής μας Κοκκώδης Μιχαήλ-Άγγελος, πρώτη του χρονιά στην μεγάλη κατηγορία των εφήβων έως 19 ετών.

Ο Λουρεντζάκης Αργύρης θα αγωνιστεί στην κατηγορία των Παμπαίδων όπου είναι παιδιά έως και πρώτης γυμνασίου.

Ο Κοντόπουλος Απόστολος. Ο μικρός Απόστολος θα αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην κατηγορία των Παμπαίδων, μιας και έρχεται από την μικρότερη αυτή των μίνι, αλλά ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής τον κρατάει προσωρινά έκτος αγώνων. Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Ο Δαλέκος Ευστράτιος, ο γελαστός μας Στράτος από την Μυτιλήνη, που από φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ωρίων θα είναι στην ίδια κατηγορία, αυτή των Παμπαίδων.

Η Μπουλά Βασιλική, η Βανέσα όπως την ξέρουν όλοι, θα αγωνίζεται στην κατηγορία των Κορασίδων για άλλη μια χρονιά, όπως επίσης και η Νούρε Άντζελα, αλλά με τα χρώματα του ΟΑ Χανίων για φέτος. Θα δώσουν δυνατές μάχες τόσο στην κατηγορία τους, όσο και στην Α2 που θα αγωνίζονται για την Κρητική Ομάδα.

Στην καθοδήγηση θα βρίσκεται όπως πάντα η προπονήτρια του συλλόγου Ρούλα Λαμπρινίδη .

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά και την προπονήτρια καλή επιτυχία!

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ