18.5.2012 10:57

Όνειρο το κύπελλο!

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΟ Ο ΝΟΧ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗ ΧΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ

Είμαστε σε καλή κατάσταση, το πρόβλημα μας είναι κυρίως ψυχολογικό και πάνω σ’ αυτό τον τομέα δουλεύουμε πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ισχυρός αντίπαλος, αλλά εμείς έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε στον τελικό κει εκεί σε ένα ματς γίνονται όλα. Μετά από τον αποκλεισμό μας από τον τελικό του πρωταθλήματος, θα είναι σημαντική για εμάς η κατάκτηση του κυπέλλου, έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε ». Ο Μ. Βολτυράκης σκιαγραφεί με τη δήλωση αυτή την κατάσταση που επικρατεί στον ΕΛΜΑ/ΝΟΧ, μετά από τον αποκλεισμό του από την τελική φάση των play of του πρωταθλήματος, εν όψει των αγώνων της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που αρχίζουν σήμερα στο Αργοστόλι. Η ομάδα του νησιού μας αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:30 τον Παναθηναϊκό και έχει τη δυνατότητα να προκριθεί στον τελικό, που θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΧ έφτασε αεροπορικώς στην Κεφαλωνιά χτες το πρωί, και το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει η ΚΟΕ προέβλεπε δύο προπονήσεις, την πρώτη  χτες το απόγευμα και τη δεύτερη σήμερα το πρωί  στο κολυμβητήριο που θα διεξαχθούν οι αγώνες.
 
Γ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΦΩΤΟ
«Πιστεύω ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, θα αποδώσει καρπούς. Ελπίζω ότι θα αποδώσει τώρα, έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Πρέπει να αποβάλλουμε από το παιχνίδι μας το άγχος που μας δημιουργεί όλα τα προβλήματα. Τα νεκρά σημεία που έχουμε στο παιχνίδι μας οφείλονται σε αυτό. Θέλουμε να κερδίζουμε και κάποιες στιγμές επειδή δεν μας βγαίνουν κάποια πράγματα δεν έχουμε σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Πιστεύω ότι θα έλθει η στιγμή που θα βγει η δουλειά, θα βγάλουμε στην πισίνα όλα αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και θα δουν όλοι τις πραγματικές μας δυνατότητες».
 
Φ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΦΩΤΟ
«Στο ΝΟΧ υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα, δουλεύουμε με όρεξη με πολύ καλές συνθήκες που μας έχει εξασφαλίσει η διοίκηση, χρωστάμε κάποιες απαντήσεις σε κάποιους εκτός Χίου που μας έχουν αμφισβητήσει και είπαν απαράδεκτα πράγματα. Εμείς δουλεύουμε σοβαρά και κάποια στιγμή η δουλειά θα αποδώσει. Ελπίζω ότι θα γίνει σύντομα, γιατί όχι και από τώρα».
 
Α. ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟ
«Διεκδικούμε το κύπελλο, ζητάμε να μας αντιμετωπίσουν σωστά και να μας σεβαστούν όλοι, γιατί τόσο ως ομάδα, όσο και ως άτομα έχουμε την δική μας ιστορία, που δεν υπολείπεται από καμία άλλη ομάδα, μόνο όσοι ζουν από κοντά το ΝΟΧ καταλαβαίνουν τι σημαίνει το πόλο για το νησί και αυτό μας κάνει να λειτουργούμε πολύ υπεύθυνα και να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα. Ο ΝΟΧ διεκδικεί την επιβράβευση των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς,, αντιμετωπίζουμε όλους τους αντίπαλους με σεβασμό και τους έχουμε υποχρεώσει να μας αντιμετωπίζουν και εμάς ανάλογα. Κάθε ομάδα και κάθε παίκτης έχουν την ιστορία τους και αυτή δεν διαγράφεται απο καμία συμπεριφορά και από κανένα ευκαιριακό αποτέλεσμα. Η δουλειά μας θα δικαιωθεί, ελπίζουμε αυτό να γίνει άμεσα». 
 

Αγώνας

Ημερ.

Ώρα

ΕΛΜΑ/ΝΟΧ-Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 18/5

18:30

Ολυμπιακός-ΝΟ Βουλιαγμένης

Παρασκευή, 18/5

20:00

Τελικός

Σάββατο, 19/5

20:00

 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ