15.6.2015 11:09

Ομπράντοβιτς και Ιτούδης στη Χίο

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΜΠ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Οι φίλοι του μπάσκετ και ιδιαίτερα του Παναθηναϊκού, ας ετοιμαστούν να υποδεχθούν Ομπράντοβιτς, Ιτούδη και Παταβούκα. Θα τους  φέρει στη Χίο από τις 29 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου 2015 η Ακαδημία μπάσκετ Tele Unicom BAC,  μαζί με άλλους γνωστούς εν ενεργεία παίκτες και προπονητές.

Γενικότερα όμως, έχουν την τιμητική τους έχουν τα καλοκαιρινά αθλητικά κάμπ μπάσκετ, πόλο, ποδοσφαίρου και βόλεϊ, τα οποία ενέκρινε ομόφωνα  το Νομικό Πρόσωπο του δήμου. Ταυτόχρονα  θα συνδιοργανώσει μαζί  με την τοπική επιτροπή ΕΟΠΕ Χίου, τη Ζ` φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  βόλεϊ Κορασίδων Αιγαίου Πελάγους.

Πόλο

Οι εγκαταστάσεις του Ιωνικού κολυμβητηρίου θα παραχωρηθούν στο ΝΟΧ για διοργανώσεις υγρού στίβου από τις 16 έως τις 26 Ιουνίου, στις 29 Ιουνίου, στις 10 Ιουλίου  και από τις 20 έως και τις 31 Ιουλίου.

Ολυμπιάδα

Στην Ολυμπιάδα θα παραχωρηθούν  οι εγκαταστάσεις του ανοικτού και κλειστού δημοτικού σταδίου  από τις 16 Ιουνίου έως τις 15 Αυγούστου 2015,  για την πραγματοποίηση μηνιαίων δράσεων  ποδοσφαίρου,  μπάσκετ και στίβου.

Εκδρομή στη Σάμο

Από το μενού δεν θα λείψει και η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδρομή των μελών του ΚΑΠΗ. Αυτή τη φορά θα πάνε στη Σάμο από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου 2015, αλλά με μια διαφορά. Θα τους συνοδέψει  μόνο ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου ή του υπαλληλικού προσωπικού του ΚΑΠΗ. Τέρμα οι οικογενειακές…έφοδοι.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ