Όλα για όλα στη Μύκονο

ΙΣΟΠΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΑΣ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των μπαράζ της Football League 2, μεταξύ του Κανάρη και της Αναγέννησης Γέρας, με την ομάδα της Μυτιλήνης να πραγματοποιεί το καλύτερό φετινό της παιχνίδι. Η Αναγέννηση, που ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο 75ο λεπτό με τον Μαλακό, αλλά ο Κανάρης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα, με τον Καπό. Στο 83’ ακυρώθηκε γκολ της Αναγέννησης για επιθετικό φάουλ, ενώ η ομάδα των Νενήτων κέρδισε πέναλτι στο 88’, το οποίο εκτέλεσε ο τερματοφύλακας Μονιώδης που δεν κατάφερε όμως να νικήσει τον Χατζηκλειδαρά.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Κανάρης πηγαίνει στην Μύκονο την τελευταία αγωνιστική κυνηγώντας δύο αποτελέσματα για να πάρει την άνοδο στην Football League 2, τη νίκη ή την ισοπαλία. Σε διαφορετική περίπτωση, ο ΑΟ Μυκόνου θα είναι αυτός που θα πάρει την πρώτη θέση και την άνοδο.

X

Ακολουθήστε μας στο Google News. Μπείτε στην Viber ομάδα μας και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο.

Ειδήσεις σήμερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ