5.3.2016 13:04

Όλα έτοιμα για τον τελικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ Η ΑΡΤΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ FINAL FOUR ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ... ΚΟΥΠΑ

Απόλυτα θετικές εντυπώσεις όχι μόνο στο νησί αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα αφήνει μέχρι στιγμής η διοργάνωση του Final Four Βόλεϊ Γυναικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κλειστό Γυμναστήριο των Καμποχώρων.

Οι χθεσινοί αγώνες μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ (προκρίθηκε ο Ολυμπιακός) και ΑΕΚ – Ηλιούπολη (προκρίθηκε η ΑΕΚ), αποζημίωσαν τους δεκάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στα Καμπόχωρα, απολαμβάνοντας δύο παιχνίδια στο απόλυτα υψηλό επαγγελματικό επίπεδο.

Η διοργάνωση διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς ούτε από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες το βράδυ παρουσιάστηκε κάποιο απρόοπτο, με τους φιλάθλους να ενθαρρύνουν τις ομάδες τους και τον κόσμο να χαίρεται κάθε στιγμή.

Τα εισιτήρια για τον σημερινό τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ έχουν από καιρό εξαντληθεί. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 18.30 και στο Κλειστό των Καμποχώρων δεν θα πέφτει καρφίτσα.

Η παρουσία της Αστυνομίας δεν άφησε περιθώρια να συμβεί το παραμικρό, παρά το γεγονός ότι οργανωμένες ομάδες φιλάθλων βρίσκονταν ταυτόχρονα στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ και από την πλευρά των διοργανωτών έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην παρουσιαστούν προβλήματα.

Στις 18.30 μια από τις δύο ομάδες θα σηκώσει την κούπα, ωστόσο νικήτρια στην διοργάνωση έχει αναδειχθεί και η Χίος, που μπορεί και αντέχει την διοργάνωση υψηλών αθλητικών γεγονότων.

 

ΦΩΤΟ: ΣΙΔΕΡΗΣ ΛΟΙΖΟΣ

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ