26.2.2018 9:37

Οι "πειραματισμοί" του διαιτητή μας στέρησαν την χαρά της νίκης

ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΡΚΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΑΦΝΗ

Πολλά παράπονα από τους.... πειραματισμούς του διαιτητή εις βάρος της ομάδας τους έχουν στη Φάρκαινα αναφέροντας πως ο "άρχων του αγώνα" προφανώς έλαβε υπόψη του την βαθμολογική της θέση στην σχετική κατάταξη. Μάλιστα όπως αναφέρουν όλα αυτά συμβαίνουν, την ώρα που είναι γνωστό πως η Φάρκαινα ουδέποτε ενεπλάκη στα διοικητικά της ΕΠΣ ή στα παραγοντικά και παρασκηνιακά παιχνίδια, αποφεύγοντας να εμπλακεί οπουδήποτε. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φάρκαινας αναφέρει:

"Στο Δαφνώνα ξεχείλισε το ποτήρι.
Διαιτητικά σφάλματα κατά συρροή και κατ εξακολούθηση σε βάρος της ομάδας μας.

Μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν απόψε στην Τούμπα στο πολυδιαφημιζόμενο ντέρμπι του Ελληνικού ποδοσφαίρου, φανταζόμαστε ότι ελάχιστη σημασία πλέον έχουν τα όσα τραγελαφικά διαδραματίσθηκαν το απόγευμα στο γήπεδο του Δαφνώνα στον αγώνα της τοπικής Δάφνης με την ομάδα μας.

Ουδείς δε από εμάς θα είχε τη διάθεση να ασχοληθεί περαιτέρω εάν επρόκειτο για μεμονωμένο συμβάν διαιτητικής αβελτηρίας και όχι για ένα ακόμα στα όσα, κατά συρροή και κατ εξακολούθηση διαιτητικά σφάλματα, έχουν συμβεί από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου σε βάρος της ομάδας μας. 

Στο Δαφνώνα απλά ξεχείλισε το ποτήρι. Ο συμπαθής κατά τα άλλα νεαρός διαιτητής θεωρώντας την ουραγό της βαθμολογίας ομάδα μας, πρόσφορο στόχο για διαιτητικούς πειραματισμούς, με τις λανθασμένες αποφάσεις του, όλες σε βάρος της Φάρκαινας, αλλοίωσε κατ ουσία το αποτέλεσμα του αγώνα και στέρησε από τους ποδοσφαιριστές μας τη χαρά ενός θετικού αποτελέσματος που απόλυτα με βάση την εικόνα του αγώνα εδικαιούντο, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του χιώτικου ποδοσφαίρου τη Δάφνη.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η ομάδα μας απέχει από τα διοικητικά δρώμενα του χιώτικου ποδοσφαίρου και καμία απολύτως σχέση δεν έχουμε με ίντριγκες και λοιπές πράξεις καταμαρτυρούνται από αυτούς που μέμφονται τους διοικούντες του ποδοσφαίρου μας. Δεν έχουμε καμία απαίτηση ειδικής μεταχείρισης και επιθυμούμε την πλήρη και απόλυτα ίση αντιμετώπιση με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος.

Απαιτούμε όμως το σεβασμό ως ομάδα που σε καιρούς χαλεπούς προσπαθούμε να συνεχίσουμε την παρουσία μας στο ποδόσφαιρο του νησιού. Κατά καιρούς έχουμε εκφράσει τις προφορικές διαμαρτυρίες μας στους ιθύνοντες του ποδοσφαίρου μας για τις αδικίες που υφιστάμεθα από τους διαιτητές αλλά πέραν της αμέριστης κατανόησης και συμπάθειας που εισπράττουμε, κανένα πρακτικό αποτέλεσμα δεν είδαμε και η άδικη σε βάρος μας αντιμετώπιση συνεχίζεται. 

Τα κουράγια και οι αντοχές μας όπως είναι φυσικό εξαντλούνται. Οι επόμενοι αγώνες θα είναι κρίσιμοι για όλους και κυρίως για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Οψόμεθα…"

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ