Αθλητισμός

2/6/18 13:32

τελ. ενημ.: 2/6/18 13:35

Οι Οινούσσες γέμισαν μικρούς αθλητές ενόψει της τελικής φάσης αγώνων στίβου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Παρασκευή στο Στάδιο και Αμφιθέατρο Οινουσσών, η τελική φάση αγώνων στίβου δημοτικών σχολείων του νομού μας.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ και την Δ/νση Α΄/θμιας Εκπ/σης Χίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, τον Δήμο Οινουσσών, το Ίδρυμα «Γ.Δ . ΛΕΜΟΣ», τον Σύλλογο Φίλων Οινουσσών ( ΣΦΟ ) και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.

Συμμετείχαν 100 αθλητές, αγόρια και κορίτσια, από 19 σχολεία του νομού μας σε 12 αγωνίσματα ( 10 ατομικά και 2 σκυταλοδρομίες ). Τους αγώνες παρακολούθησαν, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Οινουσσών κ. Μαγγανάς, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπ/σης Α. Καλάργαλης, ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Χίου Α. Κελεπερτζής, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Δ. Χίου Α. Αντωνίου, ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Γ.Δ ΛΕΜΟΣ»  Σ. Μανωλόπουλος, καθώς και εκπαιδευτικοί, γονείς, και πάρα πολλοί μαθητές και μαθήτριες από διάφορά σχολεία της Χίου που ταξίδεψαν προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να ενισχύσουν την προσπάθεια των συμμαθητών τους. 

 

 

Σχόλια άρθρου: 0

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση