28.12.2012 13:12

Ο Λαίλαπας αγκαλιάζει τα παιδιά

1ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αρχίζει αύριο και ολοκληρώνεται την Κυριακή το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που διοργανώνει στο Φαφαλίειο στάδιο ο Λαίλαπας, με πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από μαζικές εκδηλώσεις. Στον πρώτο όμιλο συμμετέχουν το Κλασσικό, ο Κοφινάς, η ΠΑΧ 1 και το Soccer planet και στο δεύτερο η Αναγέννηση, η Κυβέλη, ο Λαίλαπας και η ΠΑΧ 2.
Η τελετή λήξης είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι Την Κυριακή στις 12.30 και στις 13:00 θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος  τελικός του τουρνουά και στις 14.00 θα ακολουθήσουν οι απονομές.
Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια και σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες  αναμνηστικά βραβεία συμμετοχής. Τιμητικές διακρίσεις θα απονεμηθούν στον πρώτο σκόρερ, τον καλύτερο τερματοφύλακα και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του τουρνουά, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών των ομάδων που συμμετέχουν.
 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ