19.6.2016 22:10

Ο άνεμος είχε αντίθετη γνώμη...

Με αρκετές ώρες καθυστέρηση, έπεσαν στη θάλασσα οι 236 ιστιοπλόοι την πρώτη αγωνιστική ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Optimist 2016. Από το νωρίς το πρωί οι μικροί αθλητές συγκεντρώθηκαν στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου παραμένοντας όμως στη στεριά λόγω της χαμηλής έντασης του ανέμου.

Παρότι έπεσαν στη θάλασσα στις 14:15, δηλαδή 3 ώρες αργότερα από την προβλεπόμενη ώρα εκκίνησης που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, τελικά οι συχνές μεταβολές της διεύθυνσης του αέρα δεν επέτρεψαν το στήσιμο του ιστιοπλοϊκού στίβου.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω καιρικών συνθηκών, ήρθε η απόφαση της επιτροπής του αγώνα να μη διεξαχθούν ιστιοδρομίες την πρώτη ημέρα.

Σε ότι αφορά στη συνέχιση του πρωταθλήματος, η επόμενη προγραμματισμένη εκκίνηση είναι για τις 11 το πρωί της Δευτέρας, με τις ελπίδες όλων να στρέφονται στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ