Αθλητισμός

19/10/17 14:10

τελ. ενημ.: 20/2/18 18:53

Ντέρμπι για τη "μέση" του βαθμολογικού πίνακα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ μάχη για Ποσειδώνα, Πανοινούσσιο, Ηρακλή και Δάφνη

Από τρεις αγώνες μοιράζονται το Σάββατο και η Κυριακή με την διεξαγωγή της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της 1ης Κατηγορίας ΕΠΣ Χίου.

Στους αγώνες του Σαββάτου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ποσειδώνα Καρδαμύλων – Πανοινούσσιου στο γήπεδο των Καρδαμύλων, με τους Αιγνουσιώτες να θέλουν να σκαρφαλώσουν λίγο παραπάνω στο βαθμολογικό πίνακα αφού με νίκη θα αφήσουν πίσω τον Ποσειδώνα 4 βαθμούς, ενώ με ήττα θα τον ουν να τους ξεπερνάει και να παίρνει κεφάλι για τη συνέχεια. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 16.00.

Την ίδια ώρα στο Δημοτικό Στάδιο Χίου ο Ηρακλής θα υποδέχεται την Θύελλα Χαλκειούς που προέρχεται από την ισοπαλία με τον Βαρβασιακό την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ηρακλής μετά την ήττα από την Δάφνη επιθυμεί να ανακάμψει, σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ντέρμπι.

Στο πρόγραμμα της Κυριακής ξεχωρίζει το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Χίου μεταξύ του ΑΠΟ και του Ατρόμητου. Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου έχει μόλις μία νίκη στις πρώτες αγωνιστικές επιθυμώντας να αλλάξει το αρνητικό κλίμα, ωστόσο ο πρωτοπόρος ΑΠΟ Χίος δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια.

 

Αγώνες και για την 2η Κατηγορία το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου. Πύργος Πυργίου και Ένωση Συκιάδας – Λαγκάδας θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 16.00 την Κυριακή (οι ομάδες ισοβαθμούν στη βαθμολογία) ενώ η Αναγέννηση θα αντιμετωπίζει την ίδια ώρα τον Όμηρο Καλλιμασιάς στο Θολοποτάμι.

 

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση