Αθλητισμός

11/10/16 23:40

τελ. ενημ.: 11/10/16 23:40

Νέες αναταράξεις στην Ε.Π.Σ. Χίου

Πριν ακόμα καταλαγιάσει η σκόνη από τα κονταροχτυπήματα μεταξύ των υποψηφίων στις πρόσφατες συμπληρωματικές εκλογές της Ε.Π.Σ. Χίου μία καταγγελία από τον Παναγιώτη Δημητρακόπουλο έρχεται και πάλι να ταράξει τα νερά.

Όπως αναφέρει σε ανοιχτή επιστολή του:

"Με μεγάλη έκπληξη, πληροφορήθηκα σήμερα το απόγευμα ότι έφτασε έγγραφο στην Ε.Π.Σ. Χίου ότι δεκαέξι (16) σωματεία δυνάμεώς της εξουσιοδότησαν τον δικηγόρο Νικόλαο Κυρκούδη εκ Θεσσαλονίκης να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της Ε.Π.Ο. με αίτημα την έκπτωση του εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Χίου και το διορισμό προσωρινής διοίκησης (με ότι αυτό συνεπάγεται).

Τα σωματεία που φέρονται να έχουν υπογράψει την αίτηση - προσφυγή μέσω της παραπάνω εξουσιοδότησης είναι τα παρακάτω:

1. Α.Π.Ο. Κανάρης Νενήτων

2. Α.Ο. Πύργος Πυργιού

3. Α.Π.Π.Σ. Ηρακλής Θυμιανών

4. Α.Ο. Αναγέννηση Θολοποταμίου

5. Α.Ε Κυβέλη – Λέων

6. Α.Ε Καλαμωτής

7. Α.Π.Ο. Χίου 2014

8. Σ.Ι.Φ.Ι. Κοφινά

9. Α.Ο. Βαρβασιακός

10. Α.Ο. Πανοινούσσιος

11. Α.Ο. Άτλας Νεοχωρίου

12. Π.Ο. Δόξα

13. Π.Α.Ο. Καρυών

14. Α.Ο. Λέων Αφροδισίων

15. Α.Π.Σ. Ατρόμητος Αγίου Γεωργίου

16. Π.Ο. Ερασιτέχνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δεκαπέντε (15) από τα δεκαέξι (16) φερόμενα ως αιτούμενα σωματεία συμμετείχαν μέσω ορισμένων από αυτά εκπροσώπων τους στις εκλογές που διεξάχθηκαν στην Ε.Π.Σ Χίου την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016.

Η Ε.Π.Σ. Χίου κατά την εκδίκαση της υπόθεσης την προσεχή Πέμπτη, θα ζητήσει τις έγγραφες εξουσιοδοτήσεις των διοικητικών συμβουλίων των σωματείων που φέρονται να έχουν υπογράψει και να εκπροσωπούνται νομίμως στην προσφυγή.

Μετά τα παραπάνω, ζητώ δημόσια από τις διοικήσεις αυτών των σωματείων που φέρονται να έχουν κάνει αυτή την ενέργεια, και που εκτιμώ ότι ενδεχομένως έχουν άγνοια, να δηλώσουν εγγράφως εάν είχαν συναινέσει σε αυτή με απόφασή τους καταγεγραμμένη στα πρακτικά τους".

Δείτε επίσης