22.11.2021 14:39

Νέα μέτρα σε ανοιχτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο με πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού η είσοδος στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις

Νέα μέτρα ισχύουν από σήμερα έως και τις 6 Δεκεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Χίου, Γ. Μανάρας αναφέρθηκε στα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα τόσο σε ανοιχτές όσο και σε κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σε όλα τα ανοιχτά γήπεδα οι αθλούμενοι πολίτες και οι αθλητές συλλόγων ή ομάδων οφείλουν κατά την είσοδο τους να παρουσιάσουν μια φορά την εβδομάδα τεστ αντιγόνου ή rapid test.

Οι αθλούμενοι ηλικίας 4 έως 17 ετών έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα αυτοδιαγνωστικού ελέγχου ενώ οι αθλητές άνω των 17 ετών έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα rapid test.

Στις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις οι αθλούμενοι πολίτες που δεν ανήκουν σε κάποιον σύλλογο ή ομάδα οφείλουν υποχρεωτικά να εισέρχονται με πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού. Οι αθλητές που ανήκουν σε κάποια ομάδα ή σύλλογο υποχρεούνται να  πραγματοποιούν rapid test ή self test από 4  έως 17 ετών.

Στο Ιωνικό Κολυμβητήριο οι ενήλικες αθλούμενοι και αθλητές οφείλουν να πραγματοποιούν μια φορά την εβδομάδα τεστ αντιγόνου ή rapid test ενώ οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το self-test που πραγματοποιούν για την είσοδο τους στο σχολείο.

Τέλος ο κ. Μανάρας ανέφερε ότι το Νομικό Πρόσωπο τηρεί κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ