9.5.2017 11:58

Νέα μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Παγχιακου Γ.Σ

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Κουτσουράκη Άρτεμις και την δεύτερη θέση στο διπλό που κατέλαβε πρόσφατα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που διεξήχθει στη Χίο άλλη μια επιτυχία ήρθε να προστεθεί για την ομάδα του Παγχιακού Γ.Σ με την συμμετοχή του αθλητή Φράσκου Νέστορα στον Μεγάλο Τελικό των αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων που έγινε στην Πάτρα 6-7 Μαίου 2017. Ο αθλητής του Παγχιακού παίρνοντας μέρος σε 7 από τα 13 αναπτυξιακά πρωταθλήματα που διοργάνωσε φέτος η ΕΦΟΕΠΑ κατάφερε να συγκεντρώσει τους βαθμούς που χρειαζόταν  και να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στο Μεγάλο Τελικό. Στο Μεγάλο Τελικό δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 16 πρώτοι της κάθε ηλικιακής κατηγόριας. Ο Φράσκος αγωνίστηκε στη κατηγόρια των παμπαίδων και προκρίθηκε σαν 11ος με την βαθμολογία του. Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο με τα παιδιά να χωρίζονται σε 3 ομίλους των τεσσάρων και έναν των τρίων μιας και οι αθλητές στους παμπαίδες ήταν 15.Στον όμιλο του έκανε 2 ήττες και μια νίκη και βγήκε τρίτος και δεν κατάφερε να μπει στην 8αδα. Την Κυριακή αγωνίστηκε για τις θέσεις 9-15 και κατέλαβε την 10η θέση.

"Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στον Φράσκο για την επιτυχία του αυτή και ευχόμαστε σε εκείνον αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας καλή συνέχεια και με άλλες επιτυχίες στο μέλλον", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο.   

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ