15.10.2013 22:21

Να φύγουν τα ταλέντα από το νησί

Αποκλειστική συνέντευξη μας παραχώρησε με την ευκαιρία του ερχομού στο νησί μας για οικογενειακούς λόγους  ο νυν προπονητής της ουκρανικής Ταυριγια Συμφερούπολης  και πρώην του Κανάρη και της Καλαμωτής. Το πετυχημένο προπονητικό δίδυμο Θωμαΐδη - Χριστόπουλου πέρσι έφερε τον ΠΑΣ Γιάνινα στην Πέμπτη θέση στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα μας δήλωσε ότι η ομάδα βρίσκετε στην μέση της βαθμολογίας  λίγο πριν το τέλος του Α’ γύρου έχοντας τραυματισμούς , άπειρα παιδιά ωστόσο έχοντας κορμό και χημεία  στην ομάδα έχουμε μια ονειρεμένη χρονιά.
Σε ερώτηση μας για το μέλλον του Χιώτικου ποδόσφαιρου μας δήλωσε ‘’ Είναι κοινώς αποδεκτό ότι λείπουν οι υποδομές  , ο Πρωταθλητής δεν μπορεί να κάνει Πρωταθλητισμό  στην Γ’ Εθνική λόγω οικονομικών δυσχερειών και   πρέπει να στραφούμε στις μικρές ηλικίες να γίνει σωστή κατάρτιση και εκπαίδευση των προπονητών πάνω στα μικρά παιδιά.
Αναφορικά με το αν θέλει να επιστρέψει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα δήλωσε ότι αγαπάω την προπονητική και το ποδόσφαιρο,  χαίρομαι που πήγα στο εξωτερικό και αποκομίζω εμπειρία που θα με βοηθήσει στο υπόλοιπο της καριέρας μου. Υπάρχει τρομερό προπονητικό κέντρο στην ομάδα που είμαι και το Ουκρανικό Πρωτάθλημα (7ο στην Ευρώπη)είναι αξιοζήλευτο. Γενικά στο εξωτερικό υπάρχουν καλλίτερες συνθήκες .
Καταλήγοντας μας είπε ότι χάρηκε για ένα δικό του παιδί τον Καππό που πήγε στον Λεβαδειακό και του εύχεται να παίξει και στην πρώτη ομάδα. Επίσης ευχήθηκε καλή πορεία στα παιδιά του που πήγαν στην Καλλονή. Όσο για τα ταλέντα του νησιού μας είναι καλύτερα να φύγουν  από το νησί έχουν περισσότερες προοπτικές να εξελιχθούν.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ