11.10.2013 16:32

«Μπλέκει» στη Θύελλα το αίτημα του Πανοινούσσιου

Μετά από αίτημα του Πανοινούσσιου οι εκτός έδρας αγώνες του να διεξάγονται Σάββατο, στις 11:00, για συγκοινωνιακούς και οικονομικούς λόγους, η Ε.Π.Σ Χίου έκανε δεκτό αυτό το αίτημα.
Η Θύελλα θα αντιμετώπιζε τον Πανοινούσσιο την Κυριακή, στις 12:00 αλλά το παιχνίδι άλλαξε ημέρα και ώρα και ορίστηκε για το Σάββατο, στις 11:00.

Το Δ.Σ. της ομάδας του Χαλκειούς εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως κατανοεί το αίτημα του Πανοινούσσιου, αλλά επισημαίνει και την καθυστέρηση με την οποία υποβλήθηκε.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

            Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε από την ΕΠΣ Χίου ότι ο αγώνας της ομάδας μας με τον Πανοινούσσιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 11.00 πμ (αντί για την Κυριακή 12.00 που είχε ορισθεί), μετά από αίτηση της ομάδας των Οινουσσών, η οποία επικαλείται έλλειψη ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας την Κυριακή και αδυναμία της ομάδος να διανυκτερεύσει στη Χίο το Σάββατο βράδυ. Κατόπιν αυτού δηλώνουμε τα παρακάτω:
  Κατανοούμε απολύτως το αίτημα της ομάδας των Οινουσσών, απλά επισημαίνουμε την καθυστέρηση με την οποία υποβλήθηκε. Οι εργαζόμενοι ποδοσφαιριστές μας θα αντιμετωπίσουν τεράστιο πρόβλημα με τους εργοδότες τους, ώστε να εξασφαλίσουν μία τρίωρη άδεια για το Σάββατο το πρωί. Ελπίζουμε αυτό να ισχύσει για όλους τους εκτός έδρας αγώνες του Πανοινούσσιου, αλλιώς θα μιλάμε πλέον για αλλοίωση της ισονομίας που πρέπει να διέπει τη διεξαγωγή του τοπικού Πρωταθλήματος.
Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών Χίου-Οινουσσών τη στιγμή που διεξάγεται κάθε Κυριακή (τώρα πλέον όχι) αγώνας που απαιτεί μετακίνηση, από και προς τις Οινούσσες.
 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ