Αθλητισμός

28/7/16 11:11

τελ. ενημ.: 28/7/16 11:11

«Μπασκετικά» κλείνει ο μήνας Ιούλιος

ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ «3x3 STREETBALL» ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΦΑΡΚΑΙΝΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΟΛ

Το πρώτο τουρνουά «streetball» όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται έφτασε  στη Χίο και μας το φέρνει ο ΒΑΟΛ.  Το πάρκο της Φάρκαινας θα φιλοξενήσει τους αγώνες για τρεις μόνο μέρες, Παρασκευή 29, Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Ιουλίου.

«Είναι μία καλή ευκαιρία να ξεκολλήσουμε επιτέλους από τους υπολογιστές και τα i pad»

 Μιλάμε για «μικρούς» αγώνες μπάσκετ καθώς οι παίκτες που απαρτίζουν κάθε αγώνα  είναι έξι, τρείς εναντίον τριών, και οι κανόνες του παιχνιδιού δε διαφέρουν πολύ από αυτούς της καλαθοσφαίρισης.  Ηλικίες και φύλλα περνούν εντελώς αδιάφορα μιας και όλοι ανεξαρτήτων αυτών  θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και να περάσουν μια αξέχαστη εμπειρία που θα συνδυάζει κέφι και άθληση μαζί. Όπως επιβεβαιώνει και ο Π. Βουλίκας, προπονητής της ομάδα αντρών του ΒΑΟΛ: «η διοργάνωση στοχεύει πρωτίστως στη διασκέδαση των συμμετεχόντων μέσα από την τριβή τους με το μπάσκετ. Μιλάμε για ένα άθλημα με το οποίο μεγαλώσαμε στις αλάνες  και πιστεύω ότι είναι ένας τρόπος για να ξεκολλήσουν επιτέλους τα παιδιά από τους υπολογιστές και τα i pad».

Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο

Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, με 35 ομάδες να δηλώνουν το παρόν και φυσικά για τους διστακτικούς ο κ. Βουλίκας  ανέφερε ότι θα μπορούν μέχρι και την τελευταία στιγμή να δηλώσουν συμμετοχή. «Περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση από τον κόσμου και πιστεύω θα την έχουμε. Ο στόχος του ΒΑΟΛ είναι να αναπτύξει και να διαδώσει το άθλημα καθώς και μέσω αυτών των αγώνων που γίνονται να βρεθούν καινούργια ταλέντα» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΒΑΟΛ, Ν. Ντούλης. 

Δείτε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση