Αθλητισμός

18/12/15 19:15

τελ. ενημ.: 18/12/15 19:15

Μουρμούρες….

 Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λέει η παροιμία. Στον κύκλο των ομάδων, της Τοπικής Επιτροπής, των  παραγόντων, των διαιτητών και των φιλάθλων, αρχίζουν να ακούγονται όλο και περισσότερα παράπονα, για τον τρόπο λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου και των επιτροπών…

Αρκετοί διαμαρτύρονται για τον τρόπο συμπεριφοράς της διοίκησης στα σωματεία, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια. Τα περισσότερα παράπονα αφορούν τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται η διοίκηση στους συλλόγους, υποστηρίζοντας ότι έχουν χωρίσει τους συλλόγους σε παιδιά και αποπαίδια. Ότι δεν επιβάλλονται ποινές στους παίκτες, τους διαιτητές, ακόμη και τους παράγοντες με τα ίδια κριτήρια για όλους σε ομοειδείς παραβάσεις. Πολλές φορές μάλιστα τα έχουν επισημάνει στις συνεδριάσεις, αλλά η κατάσταση δεν αλλάζει, όπως λένε.

Για τα ίδια παραπτώματα, άλλοι παίκτες, διαιτητές και παράγοντες τιμωρούνται αυστηρά και άλλοι περνάνε το σκόπελο χωρίς να βραχούν, με ελαφρότερες ποινές. Όλα αυτά μάλιστα δεν δημοσιοποιούνται και ακόμη πολλές φορές δεν ενημερώνονται σωστά και οι ομάδες. Φυσικά τα ποινολόγια,  οι ποινές, οι τιμωρίες, σιωπηλές και μη, ποτέ δεν δημοσιοποιούνται.

Με αυτά τα δεδομένα πολλοί απειλούν ότι θα αναγκαστούν να δημοσιοποιήσουν καταστάσεις και πράξεις, που θα προβληματίσουν. Από την πλευρά της η Τοπική Επιτροπή υποστηρίζει ότι δουλεύει με το γράμμα του νόμου και πολλές ίδιες  περιπτώσεις μπορούν να ερμηνευτούν διαφορετικά, ανάλογα με αυτά που καταγράφονται στα φύλλα αγώνα και τις εκθέσεις των αρμοδίων οργάνων. Κάποιοι πιστεύουν ότι αδικούνται και ότι κάποιες ομάδες, παίκτες, διαιτητές, παράγοντες προστατεύονται . Στο χέρι της Τοπικής είναι να αποδείξει ότι έχουν άδικο. 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση