Αθλητισμός

1/2/18 9:48

τελ. ενημ.: 1/2/18 9:48

Μονόδρομος και για τους δύο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη νίκη θα αναζητήσουν ΝΟ. Χίου και ΒΑΟΛ το Σάββατο και την Κυριακή

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης πρέπει να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο ΝΟ. Χίου και ΒΑΟΛ, ο πρώτος κατεβαίνοντας στην Κρήτη για τον εκτός έδρας αγώνα με τα Χανιά και ο δεύτερος υποδεχόμενος στο Κλειστό Στάδιο της Χίου τον Ερμή Σχηματαρίου.

Όσον αφορά στο Ν.Ο.Χ., ο Όμιλος αυτοκτόνησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ιωνικό Κολυμβητήριο έχοντας υποστεί την ήττα από τον Υδραϊκό που ουσιαστικά τον κατεβάζει από τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην οποία εδραιώθηκαν Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη και Εθνικός.

Οι παίκτες του Μιχάλη Λαζαρίδη θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο στόχο της επικράτησης απέναντι στα Χανιά, που πέραν των άλλων ενισχύθηκαν από την προηγούμενη εβδομάδα και δύο ξένους παίκτες (Νάστραν και Αβέρκα) και λίγο έλλειψε να κερδίσουν και την Βουλιαγμένη στην έδρα της με το σκορ να ολοκληρώνεται στο 11-7 υπέρ του ΝΟΒ.

Στο παρκέ του ΒΑΟΛ δικαιολογημένα επικρατεί σκεπτικισμός καθώς η ομάδα βρίσκεται λίγο μακρύτερα από τον καλό εαυτό που έβγαλε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και η αγωνιστική «κοιλιά» έχει κάνει την εμφάνισή της.

Ο Παντ. Βούλικας πρέπει να ανασυντάξει την ομάδα του και με όπλο στη φαρέτρα τους το Κλειστό Στάδιο, να πετύχουν το στόχο της νίκης που θα απομακρύνει από τις θέσεις υποβιβασμού τον Βούρειο που διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά να ολοκληρώσει τη σεζόν επιτυχημένα.  

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση