27.7.2016 18:21

Μια θέση στην κορυφή θα κυνηγήσει η Δέσποινα Γεωργούλη

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LASER 4.20 ΣΤΟ ΚΙΕΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Έρχεται η στιγμή που ακόμη και οι πιο δύσκολοι κόποι μπορούν να αποζημιωθούν. Μικρή σημασία έχουν τα κύπελλα και οι διακρίσεις. Εκείνο που προέχει και δεν συγκρίνεται ως συναίσθημα είναι η εκπροσώπηση της χώρας, του τόπου σου, στην ανώτερη διαγωνιστική διαδικασία, όπως ακριβώς είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Δεσποινα Γεωργούλη, 16 ετών, με μεγάλες διακρίσεις με την ομάδα Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Χίου, θα βρεθεί στη Γερμανία με την Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία των Laser και θα κυνηγήσει το όνειρό της· μια διάκριση για την ίδια, την ομάδα της και το νησί μας.

Η πορεία μέχρι το Παγκόσμιο

Ο Ν.Ο. Χίου έχει πετύχει πολλά, πάρα πολλά στον τομέα της Ιστιοπλοΐας τα τελευταία 6 χρόνια αναβαθμίζοντας συνολικά την εικόνα του και ξεφεύγοντας από την ταύτιση του ονόματός του μόνο με το Πόλο. Δεκάδες παιδιά καθημερινά είτε από τα σκάφη Optimist, είτε από τα μεγαλύτερα Laser, είτε ακόμη και στην Ανοικτή θάλασσα με τα αγωνιστικά ιστιοπλοϊκά σκάφη, καταφέρνουν και πετυχαίνουν σημαντικότατες επιτυχίες, που φέρνουν το όνομα του αθλητικού σωματείου να κατατάσσεται στα σημαντικότερα της χώρας.

Η Δέσποινα από μικρή έπεσε...στα βαθιά της ιστιοπλοΐας. Ξεκίνησε εντατικές προπονήσεις, επίπονες, χειμώνα και καλοκαίρι και κατάφερε σύντομα να συμμετάσχει σχεδόν στο σύνολο των πρωταθλημάτων που διεξάγονται στο άθλημα.

Η συμμετοχή της πριν από λίγες ημέρες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.20 στο Αίγιο, λειτούργησε θετικά όχι μόνο για τα σημαντικά αποτελέσματα που απέσπασε, αλλά και προπονητικά, καθώς σήμερα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στο Κίελο της Γερμανίας για να ενσωματωθεί στην Εθνική Ομάδα, όπου θα διεκδικήσει μια διάκριση ανάμεσα στους καλύτερους και τις καλύτερες του αθλήματος.

Χαμηλών τόνων, υπομονετική και δυναμική ταυτόχρονα, η Δέσποινα Γεωργούλη θα έχει τη στήριξη όλων μας στην προσπάθειά της. Εξάλλου, είναι δεδομένο πως δεν αποτελεί μόνο μια δική της επιτυχία δική της, αλλά και του Ν.Ο. Χίου, των προπονητών της και του νησιού κατ’ επέκταση που συνεχίζει την παράδοση του στην εξαγωγή καλών αθλητών. 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ